Kao što sam obećao javljam da mi je stigao uređaj prije dva dana pa da napišem nešto.
Razlog zašto sam čekao misec dana na uređaj neznam ni sam ali kažu nam iz T-mobil-a da su imali nekih problema sa dobavljačima itd... Uglavnom sad je stigao i to je to. Cardinale je verzije 2.51 (znači aktualno), ima još instaliranog softwera korisnog i manje korisnog pa ko voli nek izvoli.
Inače u paketu se dobije: uređaj, baterija, rezervni stilus (olovka), kožna torbica, usb kabel za spajanje, punjač, slušalice, zaštitna folija za ekran, 4GB microSD kartica (na koju je preinstaliran Cardinale koji zauzima cca. 1,9 GB), auto punjač te držač za uređaj u automobilu (postavlja se na staklo). Ako sam nešto izostavio nisam namjerno jer toliko toga ima da se tako nešto lako desi. E da, tu su i CD-ovi i knjižurina (najdraža mi je 'Kratke upute i Priručnik' od cca. 230 stranica, mislim se šta bi bilo da nije 'kratki'). Na CD-ovima je softweare s kojeg sam instalirao ActivSync 4.5 za sinkronizaciju uređaja s PC-om. Malo mi je bezveze što ne možeš pregledati sadržaj backup-a.
Ovdje molim one koji znaju da mi preporuče nekakav programčić za upravljanje kontaktima kojeg mogu pokrenuti sa PC-a da uredim kontakte (dodajem e-mail adrese, spajam više kontakta u jedan...) i to sve uređeno prebacim nazad u mobitel. Unaprijed zahvaljujem!
Inače za sada sam jako zadovoljan i pošto mi je ovo prvi Mobile uređaj imam šta i istražit. Ako nekoga nešto zanima slobodno nek pita trudit ću se i na to odgovorit.
Pozdrav.