e daj mi molim te objasni kako prebaciš pjesme u sens me?jer ja sam njegove izbrisao i sad neznam kako stavit svoje pjesme..
Printable View
e daj mi molim te objasni kako prebaciš pjesme u sens me?jer ja sam njegove izbrisao i sad neznam kako stavit svoje pjesme..
Meni je osobno onaj crni od T-mobile-a bolji... A imao sam priliku u jednoj ruci držat S500 a u drugoj W910. Za sve vas koji novi mob kupujete u vipu upozorenje: nema druge boje na W910 nego ona smeđa. S500 je ljepši. Ali mi nikako nije jasno zašto u T-mobile-u nisu stavili flash teme na W910, nego samo clarity, t-mobile i walkman. Na W880 su mogli staviti (jedino što imaju lagani brend, ali ništa u usporedbi s vodafoneom). Još jedna stvar, u vip-u W910 košta 1400 kn (1391,00 kn) a S500 1200 kn (1191,00 kn) tako da malo razmislite za tih 200 kn. T-mobile W910 (onaj malo bolji) košta 3000 kn (2998,00 kn) samo uređaj, dok W580 u simpi 1500 kn (1498,00 kn), koji je malo bolji S500.
Evo ja sam jučer preko Davinciteam servera napravio debrand s posljednjom verzijom software-a (R1FA035) i za sada sam stvarno prezadovoljan. Mobitel je osjetno ubrzan, posebno u media sekciji. Ispravljeni su svi vidljivi bugovi, zvuk je puno poboljšan što se najviše osjeti na vanjskom zvučniku - hvala Bogu. Zvonjava je sad nešto glasnija, ali bez pucketanja i distorzija, pa mobitel sad ostavlja puno ljepši dojam, jer je ono prije bilo stvarno katastrofa. I tako, ako netko ima pitanja vezanih uz novi sw ili debrand preko navedenog servera, neka samo pita.
Inače, cijena debranda A2 platforme je 10 kredita = 10€ i to je za sada jedini samostalni način debranda. Mogu reći čitajuči tuđa iskustva da je ovo ujedno i najsigurniji način za update mobitela, jer je SEUS nekima zeznuo mobitel.
meni npr.
dakle poboljšanja su vidljiva? šadam u nedoumicu dal da isto napravim
Da, jesu. Bar u odnosu na moj stari fw (R1DA038). Najočitija je promjena u media sekciji, puno brža i ugodnija navigacija, te otvaranje i prelistavanje sadržaja. Očito novi sound driveri, ispravljeni svih nekoliko bugova koje sam ja bio uočio i tako. Stabilniji soft... (iako kod W910-tke nije bio neki problem, ali isto mi se znao isključit jednom tjedno) Poboljšanja su tu, sad dali je tebi to dovoljno i vrijedno 10€ trebaš sam prosudit - meni je bilo.
moze li netko staviti sliku menia u vodafone verziji?
EDIT:
a joj.....:cry:
http://img147.imageshack.us/img147/1018/imag0031zh6.jpg
za flash teme nisam nasao...
ove iz vodafona bi trebalo staviti u katapult kakvu katastrofu iz dobrog moba naprave
iskreno,ja to ne bih podnio,klasični meni a2 platforme je odličan,al ovo je -.-'
hoce se to moci srediti (mislim za ikone i to..) ?
Hoće, kad ga xs++ bude podržavao.
A možeš i sad to sredit, ali te košta 10€ (preko interneta).
I ikone u flash temama su prilagođene vodafonu samo sto nisu crvene...:cry:
:deadthread:
Pozz,
imam jedno pitanje,
Da li postoji neki screensaver s digitalnim satom za SE w910, i di se može skinuti?
Hvala
imas ovdje mnogo flash screen savera rezolucije 240*320,moras biti registriran na toj stranici,malo prelistaj stranice ima dosta savera sa satovima,makar ti je upit u krivoj temi
lcars ima još rpu stvari...i na se-nse na forumu ima dost flash wallpapera,mobile9 i zedge također prepuni :)
Ja kupio W910 , imam ga 1.5mj i pomiorio sam se time da je sranje. Prije sam imap SE S700 i to je bio stroj, imam ga još, prije toga T610, to su bili mobiteli, a ovo je katastrofa, a S500 je još gori. Volio sam SE ali sad više ne, ni hardware ni software im više ništa ne valja. Tužno ali tak je, kažem, 5-6g uzimam SE i samo SE, ali pokvarili su se... ;(
Pokvarili su w910 i k850 softverom u toj mjeri da ekipa žešće prelazi na druge brandove + ni da bi se potrudili kada izbace novi soft da sve to glatko ide, već se javljaju resetiranja po nekoliko puta u danu, pa ono wtf?
ma dobar je mobitel,nije za svakoga,meni je dosadio(činjenica da sam ja svog dobio sa bugova) na servisu za zamjenu je već skoro pa dva mjeseca,stoga...nisam ga više od tri mjeseca imao u rukama,ali u periodu kada je radio normalno,bilo je zadovoljavajuće(čitaj,kada sam updateao soft),no ubrzo nakon toga,onak,nije se dao upaliti stoga...
pozdrav svima.. evo mog pitanja..
procitala sam vase postove i zanima me da li se taj vodafone izbornik makne ako ja stavim drugu temu (koju skinem s neta)? znam da se na starijim mobitelima to nije moglo.. jer ako je izbornik iskljucivo vodafon izgleda, nece u moje ruke :)
i jos me zanima da li za ton poruke mogu staviti bilo koji ton (npr. isto nesto skinuto sa neta) ili imam samo par ponudenih tonova i to je to?
@L'na, bez obzira na stavljenu temu , ikone ti ostaju vodafonove nažalost... morat ćeš staviti čisti softver da ti se maknu.
Nisam siguran za ove tonove ali svakako preporučujem stavljanje tog čistog softvarea jer si tim udarcem ubila dvije muhe :)
puno ti hvala! ;)