pa naravno da bi G600 trebao biti bolji izbor,noviji je,ima jaci procesor, bolju kameru i FM radio.
Printable View
pa naravno da bi G600 trebao biti bolji izbor,noviji je,ima jaci procesor, bolju kameru i FM radio.
Ma nisi dosadan... D900i mi se cini da je dobar jer je mainstream model, vrlo prodavan i samim time ga je lako servisirat, prodat, nać zamjenske djelove i tsl. Ne kazem da je bolji od U600 ili G600 nego je meni jednostavno malkice drazi (cisto subjektivno mjerilo). Ako se tebi vise svidi U600 uzmi njega (nemoze ti nitko rec da si glup jer si trebao uzeti neki drugi). Bottom line moras svakog uzet malo u ruku i poigrat se jer sve je to toliko slicno i razlike su toliko male da nema te GSMArene ili toga sto ce ti netko ovdje napisati a sto ce tebi ubiti onaj feeling "ovaj mi se najvise svidja".
Jos nesto nisam ni protiv G600, ali mislim da je malo vise od 1000kn.
Ok, hvala svima na pomoci. Uzet cu D900i. Nadam se da necu pogrijesiti - vecina vas ga je nahvalila. E600/E700 imaju tipke osjetljive na dodir cime se dosta gubi na ergonomiji, nemaju FM radio i ostale (doduse meni i nepotrebne) perverzije, dok je G600 podosta skuplji i deblji od ova 2. Inace dobit cu ga za nekih 700tinjak zivotinjica - nadam se da je ok cijena (1500kn je novi).
:tclosed:
Ja bih isto bolje uzeo D900i, ima stvarno, dobru kamru, slike su onak, solidne, ali video ti je perfektan na njemu. To ti je top model, kako je i dorian_gray rekao, ja sam ga nasao sa garancijom, sa cijelom opremom, ocuvan i po 500-700kn...tak da je stvarno jeftin, i ima sve mogucnosti, a posto volis samsunge, stvarno super izbor!
Nadam se da ces biti zadovoljan odabirom. Mozes ovdje valjda i nabacit neki komentar kad ga dobijes o tome koliko jesi/nisi zadovoljan s mobitelom. Mislim da je cijena odlicna.