novi od 1950 do 2500
rabljeni od 1700 do 2500
pogledaj malo po oglasnicima...
Printable View
novi od 1950 do 2500
rabljeni od 1700 do 2500
pogledaj malo po oglasnicima...
jučer sam išao do HGSpot-a, a oba mobitela stoje jedan pored drugog , pa sam oba držao u ruci i tipkao po tipkovnici...
i n78 i n82 imaju malu tipkovnicu, samo što se meni čini lakše tipkati na N82 (tj na N82 ima bolju tipkovnicu od N78) zbog razmaka između tipki, a i one tipke za izbornik i C, te pozive mi se čine bolje napravljene (tj bolje za korištenje)
tipkovnicu na N82 sam naveo kao manu jer nece bas svima odgovarati,a N78 nisam ni isprobao.
e da kad razgovaramo o tom accelerometrom to me znalo iziritirati na n82 al kad ga zgasim u galeriji mi je falio to me jako iritiralo a gle ak očeš kameru n82 al kad gledam n78 tipke su katastrofa imo sam priliku tipkati ni u n82 nisu najbolje al se lako privikneš
Dvoumim se oa bih zelio bih da cujem misljenja o ova dva modela, od njihovih vlasinka.Naravno mogu i negativne strane (ako ih imaju:))
Bilo bi fino ako neko ima svjeze informacije o njihovim cijenama u prodavnicama..
N82 ima bolju kameru (5Mpx i ksenon blic što je posebno vidljivo kod slika slikanih po noći), više interne memorije
N78 ima noviju verziju symbiana (tj ima neke sitne dodatke, tipa animacije kada se ulazi u izbornike
N82. Ja sa N78 prelazim uskoro na N82- N78 je sranje u uspoedbi sa N82.
Nema se tu kaj razmisljati N82 je bolji po svemu ito:kamera,bljeska,tipkovnica,zaslon,baterija pa i samo kuciste istina malo skuplja no to je itekako opravdano.