Kaj da objasnim...nema se tu kaj objašnjavati .;D
Printable View
Kaj da objasnim...nema se tu kaj objašnjavati .;D
Gorane ako te tješi i ja nisam dobi ništa.
Pa nitko ne garantira da će svi koji se jave u ovu dretvu (;D) dobiti neku nagradu...
da je nagrada Pioneer Kuro,potrudio bi se sa svojim dojmovima.:lmao:
Evo i tog trenutka kojeg smo svi čekali.
Sretni dobitnici nagrada su:
GoranZagorje, Denis, georgy, //Wild-Boy\\, beetleman, Sljaka (dobio nagradu), La_LuNa, RAUL i McLaren.
Čestitam.
Sretnim dobitnicima nagrade uskoro stižu poštom.
Vidi, evo i mene medju dobitnicima..lijepo, lijepo kapa dolje glavnom uredniku:respect:
Samo mi jedna mala stvar nije jasna....kako ce mi nagrada doci postom a nikome nisam ostavio svoje podatke????
Hvala na nagradi, ali neću reći o čemu se radi tako da drugima ne kvarim iznenađenje.
Btw, Kruno, koliko vidim dogovor za feštu je bio uspješan, ali svejedno i dalje mi duguješ cugu ;D
Dobio sam nagradu, pa ne mogu vjerovati...i male stvari čine život ljepšim :wow: :bigjump:
Sad još da mi se neko obrati za adresu...:respect:
Zahvaljujem se :respect:
Hvala, ali ako sam i ja dobio nagradu onda je sigurno nešto tipa diplome: Hvala što čitas mobil media, čestitam! :) Šalim se, želim nagradu- pa makar i ona bila n95 ;D
Ali glavno da je La LuNa dobila nagradu, to kad je jedina ženska koja se javila :respect:
Budem ja reko poštaru da i tvoju nagradu dostavi meni ;D
P.S.
Ste vi sigurni da ovaj Krunoslav nije prevarant- zato je i La LuNa pobijedila, da sazna njenu adresu ;D
Nagrada je mala, stane u džep, ali ima svoju vrijednost i to ne samo simboličnu.
Zaakon :) hehe! lijepo je da se nagradi aktivno i redovno citanje :)
Zalim, strpi se. Ne bi bilo iznenadjenje kad bi znao unaprijed.
Čestitke forumašima(cama) koji su dobili nagrade... :klap:
Šit!
Kaj se nešto dijelilo?! Kaj sam propustio?!
Ne smije nitko otkriti kaj je nagrada...neka bude iznenađenje :respect:
Bitno da nisu one majce od Compova:notooth:
cestitam deckima na dobivenim nagradama,naravno i curama...:hrv:
S**nje, kud ne vidjeh ranije ovu temu, volim nagrade pa makar i simbolične :D
Ne kupujem Mobil Media, ali ga čitam jer mi je drug bio saradnik, pa ga je dobijao besplatno :banme: