...da li je tebi išta drugo bitno (osim kamere i fps-a) :dunno: ...
Printable View
konkretno meni jeste najbitnije
razmisli!
i nokija 3110 od prije tacno 10 godina je sluzila za osnovnu funkciju-obavljanje razgovora i do dan danas kome je to najbitnije dovoljan mu je mobilni iz entry
level razreda
unapredjenje jeste mobilni internet i naravno kamera, zasto da covjek nosi sa sobom dodatno kameru a mobilni UVIJEK nosi sa sobom koji moze iskoristiti kao kameru po potrebi, uostalom to dokazuje i napredovanje bas na tom polju iz modela u model, eto vec se doslo do 8 mpx! sledeca generacija ce vjerovatno biti na nivou najboljih foto-aparata !!
LG nije jedini koji moze snimati video sa 120fps.tu je sad i Samsung G810 koji to moze u rezoluciji 240x320.
TUZLAK
nikad kamera na mobitelu nece biti na nivou najboljih fotoaparata.mozda ce se moci mjeriti sa jeftinijim fotoaparatima,ali sa naprednim nikad!= Citat =:
sledeca generacija ce vjerovatno biti na nivou najboljih foto-aparata
Pa onda se po tvome jedino kamera razvila od doba Nokije 3110 :jehon: Nekima jedonstavno nije bitna kamera jer nemaju potrebe slikat (a možda i zato jer shvaćaju da kamera na mobitelu NIKAD neće biti na nivou fotoaparata), već su im bitni neki drugi parametri (recimo wlan)... Tako da nisu jedini kriteriji u kolikoj rezi i pri koliko FPS snima neki mob ;)
Ako jos nisi kupio....pođi u T-centar pitaj tetu ili dunda za Viewty i pođi npr. u Moji sadržaji u što kračem vremenu pritisni (npr. moji video zapisi), nepuštaj prs i guraj prstom prema gore ili po potrebi dole...kad vise ne mozes mrdat cu ces zvuk i onda ces otkrit sve cari viewty-ia i skontat da su žuti ljudi (Korejci) pametniji nego bjelci (Finci,šveđani,)...Lol
uf al ste se tu zakačili oko kamere..ma ja sam mislio koji je kompletniji telefon od tih tu koje sam naveo..odlučio sam se za nokiu,eh ali šta?!PA ONI JE UOPĆE NEMAJU!!mislim,stoji ona u ponudi ali je jednostavno ne mogu nabavit ni u t centru ni u ovim njihovim partnerskim dućanima..i ko zna kad će..mislim da bi se mogao onda uhvatitz LGija..mada ću ja to sjeb..t,ogrebat za tren..mislim da se neću dugo touchscreenirat;)bez problema..
.. i ja sam to mislio ali zasad još radi i nema ogrebotina
ja sam oduvijek bio zagriženi nokijas, i to vecinom symbian. ali evo nakon nekoliko godina sam shvatio da mocne funkcije nakon par mjeseci kad mob dosadi padnu u zaborav i on postane samo obican mobitel, a baterije su blago receno bijedna. ne-symbian nokia je u rijetkim slucajevima privlacna, pa sam se odlucio na nesta novo.
sony ericssona ima brat, i on oduvijek koristi samo njih. posto povremeno radim u servisu pa mi kroz ruke prolaze svakakvi mobiteli sve vise imam dojam da je zadnji kompletni SE bio w800 ili w810, kako se uzme jer su poslije presli u krajnost sa wlakman i photo telefonima. dobijate ili zvuk ili sliku.
i tako sam slucajno vidio da viewty hvale kao ubojicu iphonea, ali nisam bas povjerovao. iphone sam takodjer imao priliku probati na duze vrijeme, stvarno nema mu premca oko bistroce ekrana ili lakoce na koju se touchscreen koristi, ali za mobitel koji toliko kosta ima previse namjernih nedostataka. nema podrske za mms, jako bijedna kamera, bt samo za slusalice, bez mogucnosti prijenosa podataka preko njega. uz njega ima jedan teski okus prijevare. ali sve u svemu odlican fashion phone i music player.
i tako odluka je pala na viewty, i zasad mi nije zao. ono za sto je namijenjem radi besprijekorno. slike vani su nevjerojatne. video, kao i onaj sa modom za 120 fps takodjer, uz napomenu da je to jedini mobitel koji ga ima.
http://www.youtube.com/watch?v=mzAXxf5FhIU
napomena je da zrnatost prouzrocuje youtube, ne mobitel. inace soft zbilja nije neki sav leprsav da ce vas odusevit ali je iznimno stabilan. sto se tice toucscreena sve sto mogu reci je da i vecina frendova koja ga proba par minuta nesta prckaju i onda kazu ah, to ne valja. dajte mu 2 sata vremena i vidjet cete koliko je zapravo precizan, nije stvar u njemu nego vama. isto vrijedi i za scroll. nije lako scrollat samo ako su vam prsti znojni pa se ne klizu po ekranu. probajte negdje u klimi ili kuci i vidjet cete da odlicno reagira. a onaj scroll odozada je isto stvar navike, po meni jako inovativno i prilicno korisno. ugl, zasad mob koji me najduze drzi zadovoljnim
Mah,curi sam kupio taj lg i nakon mjesec dana sam ga zamijenio za N95icu jer se ni ja ni ona nismo mogli naviknuti na njega.TS je totalno u banani,po meni sila potrebna da on primi je prevelika,takoder baterija je dosta losa,slike su primjetno losije nego na 5mpx Nokijama,na suncu izgledaju boje totalno isprane dok na N95 8gb su ostre boje,moj savjet,zaobici lg...