... zasto meni nece da se pokrene ... sve sam prekopirao ali javi da ova licenca ne otvara te karte ? treba li sta premuvat ili sl ?
Printable View
... zasto meni nece da se pokrene ... sve sam prekopirao ali javi da ova licenca ne otvara te karte ? treba li sta premuvat ili sl ?
Treba neki crack, meni je uspilo samo me ne pitaj kako.Cak se ne mogu niti sjetiti niti gdje sam ga skinuo.
... HVL na odgovoru a ako netko zna PLZ ... vec me polago zivcira sto ga nemogu otvoriti ...
probaj skinuti s ppcwareza. ja sam probao verziju easy install (radi).
stvarno ne vidim u šta vas mući kod instalacije. Skinuo sam sa ovog foruma sa magaupload linkova dva dijela. Odpakirao u raru i sve copy/paste na mamorijsku karticu. Kad sve prebacite, za instalaciju je potrebno jedino otići u folder 2577 i pritisnuti autorun i dalje će vam se sve instalirati. Nakon instalacije po defaultu, vam napravi ikonu za Igo 2008 i to je to. Ne kužim o kakvim crackovim vi pričate kad sve uredno radi. Jedina stvar jr da si u content folderu morate napraviti foder "building" i tu kasnije ubacivate file-ove za zgrade i to je sva mudrolija.
... e*i ga al nece , stalno javlja da s ovom licencom ne otvara karte a sve sam napravio kao i ti. jedino jos sumnjam da ima neke veze sto sve copy/paste radim preko usb kabla ... morat cu probati direktno sd karticu u pc pa copy/paste....
hrvobo
važno je da koristiš nove karte, jer stare ne pašu s novom licencom
koristim ove:
Basemap8_2007.07_080117.fbl 4.936 KB
Croatia8_2008.01_080215.fbl 4.656 KB
BosniaHrz8_2008[1].01_080215.fbl 1.683 KB
building: Croatia.3dl 232 KB
Bosnia.3dl 142 KB
dem: EasternEurope.dem 103.207 KB
.... MOZDA SU KOD VAS NEKE DRUGE ?
license: iGO2008.lic , device.nng
@JamesB007
Jel mozes negdje uploadad mapu Hrvatske
jer linkovi sa stranice iz prvog posta ne rade.
Hvala
Bok
sasa g
HP Ipaq 614 problem
Dali imate kakvu ideju zasto igo8 ne pokreće tj ne pronalazi gps modul, ili kad ga nekim cudom prepozna onda me pozicionira u Austriju?
I sto treba postaviti na vremenskim zonama da mi ne shebe sat i sastanke u kalendaru za -1 sat ranije?
momci, može mala pomoć?
nikako nemogu pokrenuti speedcams warning.
može li netko objasniti kako se to postavlja/aktivira?
ja sam u švicarskoj. prijašnje verzije igo-a su bile blokirane za ch a kako sam poslije vidio i za d i a međutim koliko sam uspio na drugim forumima skužiti (čak je jedan i rekao da u 8-mici ništa nije blokirano) ljudi uspijevaju koristiti upozorenja upravo u tim državama...kako?
da li se i na karti trebaju vidjeti kamere?
evo , skinio sam mape sa ovog linka ppcwarez.org
http://forum.ppcwarez.org/viewtopic....sd=a&start=300
... ali i dalje nemogu otvoriti mape ... molio bi neku dobru dusu da mi posalje svoje mape , dem. , building , pa da vidim onda ....
ja sam skinuo ovu aplikaciju
_http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=255&t=46283
i iste karte kao ti i sve mi radi
ugl zbog karte bi to meni bilo srednja zalost...tj. karta je srednja zalost, ali program je vrhunski
.... ja rjesio svoj problem a kako , evo:
vaampi wrote:
I need help Please !
I've installed iGO8 Lite to my Mio P550 PDA.Whem I'm trying to start the program after the language setup I've got an error message: "Map initialisation error" Cannot open the available map files with your license !
Anybody have any idea what is wrong ?
Thank you
yeah......everybody know that.... here it is (again) http://rapidshare.com/files/11439901...v_n_Go_MIO.rar
its for all (I guess) MIO users.
first of all delete "_" at the end in all filenames inside RAR.
... sad sve radi samo se karta treba poboljsati ... inace , program je uaaaaaaa...u
Mislim da nešto nije u redu sa hrvatskom mapom za IGO8.
Ima djelova mapa gdje se program smrzne, samo neznam dali je to samo kod mene?
Npr. neka netko ode u FIND na glavnom meniju i pod grad upiše Ludbreg. Dobit će 10-ak mogučnosti i odaberite samo Ludbreg.
Tu se meni mapa smrzne. Isto kod sesveta na obilaznici. Nek netko proba pa mi javi.
Hvala!
Jel ima novija karta od ove Croatia8_2008.01_080215.fbl 4.656 KB?
Ta karta nije baš detaljna, trebali bi dati bolju kartu.
Evo i ja skidam IGO8, uz nadu da ce raditi na WM6 classic, a uređaj je Magelanov Mobile Mapper 6.
Biće da sam se provalio?
...e nece. Fino sam stavio odzipovan iGO8 na karticu, istu ubacio u uređaj, instalirao i nista. Na glavnom meniju dobijem ikonu aplikacije ali prilikom pokretanja samo se nakratko pojavi i to je to. Mozda treba nesto krekat?
I kako cu skinuti kartu BiH a da nije na rapidshare, nikad mi se ne da. I, da li je prije instalacije potrebno i kartu imati skinutu na kartici ili je to zasebno od aplikacije.
Dajte ljudi pomozite
Program mi ne može naći bluetooth gps senzor, ni tom tom nije mogao a Garmin g je nalazio.
Kako ste definirali partnerstvo gps-a i ppc-a?
Dali potvrditi kad se spoje da koritsti serial port, koji com ste mu dodijelili, trebam li definirati incoming i outgoing com port u bluetooth setinzima....
Uređaj je Vario II usput.
Hvala!
mogu li zamoliti "pravi" link za finalnu verziju ig8. IGO8 Beta koji ja imam instaliran na Mio c320 jako sporo radi i mape koje imam su iz 2007.
Postoji li orig. IGO8 sa mapama kao na 2006. Plus iz 2008. god.
HVALA!