Hmm... Ne sjećam se točno ali mislim da je meni to pisalo kada sam u krivi folder pokušao prebaciti melodije... Izaberi neki drugi folder, možda pomogne
Printable View
Hmm... Ne sjećam se točno ali mislim da je meni to pisalo kada sam u krivi folder pokušao prebaciti melodije... Izaberi neki drugi folder, možda pomogne
dali netko zna dali e710 ima MP3 melodije?
dajte mi driver za kabel koji vi koristite jer prilikom instalacije drivera kaze da taj driver nije prosao test kompaktibalnosi sa windwsima pa ak vama sve uredu stavlja slike na komp onda dajte stavilte link za download drivera ili mi ga pošaljite na mail
tonikrpan@yahoo.com
drajver za kabel......
ja spajam infra redom, a gotovo za svaku stvar windowsi kazu za driver da nije prosao test kompatibilnosti, onda stisnes 'continue anyway'
znam i stisnem to ali dok udem u File Menager koda mi mobitel neprepozna taj program
Odi u File/Setup i odaberi port
joj jesam sva tri i ni u jednom neradi
Yep ima pravo....= Citat =:
Izvorno postao Hrc
ponavljaj postupak uninstall/install pimsa dok ne proradi. tako meni proradi. strpljen spasen.
probat cu kasnije sad mi se neda nemam zifaca
a nitko ih nikad nema....
Probaj sa programićem IrCOMM2k (verzija 2.0.0 beta 2) koji mi je pomogao da stvar profunkcionira
Ej de mi posalji na email software i drivere po mogucnosti zipovane pliiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
E-mail: celikovic@gmail.com
na kaj tocno mislis? za gmail se bojim da ce lagano odbit atacment, a taj software ti ima nekih 60mb.. a ja onda moram uploadat a to ide sporo..
Celikkk pa skini ga sa Samsungove stranice
e taj PIMS, od početka neka frka s njim...meni se najprije pojavljivalo "unable to initialize DAO/Jet db engine" i PIMS se nije mogao otvorit. sad kad sam to konačno riješila (instalirala DAO 3.5) - sad mi ne prepoznaje mob tj. ništa s moba ne prebacuje u program (iako komp detektira novi hardware kad spojim kabel). i deinstalirala i instalirala sam PIMS par puta i ni to ne pali.
kaj sad?!? :) thx
e da, imam i ostatak EasyStudia instaliran
mozda ga nece prepoznat jer je preko kabla? a postavke u easy studiu?
kaj s postavkama? ma ne znam. i taj kabel me zekao (prvi uopće nije bio za upotrebu). probala sam i promjenit portove i smanjit brzinu i nish....
@Floorkilla:
taj easy studio JE NENALAZLJIV na inace glupoj stranici od samsunga, i direct link ne radi - pa me zanima ima li tko pristup kakvom ftp-u da se to uploada i da si to skinem, ako nema a voljan je nek mi se javi na mail.
Hvala!
@gleep pa nisam ja ni rekao da je pims na samsungovoj stranici
http://www.europatrade.hr/ odaberes mobitele i ispod slike svakog imas link za software i ostalo
nazalost ne rade im ti linkovi na sajtu sad sam skuzio, ali evo
http://sg.samsungmobile.com/en/phone...l_software.jsp
ti imaze za skinut softwareski pakte za svaki samsung telefon + manuals :D
e, hvala ti puno!
ma nema na cemu meni nije problem upisat u google i nac... ;)
znam , no lakse sam nasao neznam...netrip ili zaboravih mu ime - na teskom ruskom undergorundu, nego li ovo cudo:-)
thanx again!
ima ko još kakav savjet za mene? thx unaprijed :)