moraš mobitel upaliti u boot modu. ili flash, kako ti kažeš. uglavnom, da bi stavio ovaj monster, samo flashaj mobitel, bez TP-a. učitaš u RSD i start. čekaš da završi.
Poštovanje, GoGs
Printable View
moraš mobitel upaliti u boot modu. ili flash, kako ti kažeš. uglavnom, da bi stavio ovaj monster, samo flashaj mobitel, bez TP-a. učitaš u RSD i start. čekaš da završi.
Poštovanje, GoGs
Flashao sam svoju v235-icu sw-om za koji mi je link dao Gogs, radio prema tutorijalu sa foruma i funkcionira sve savrseno. Zato hvala jos jednom. Inace mozda se cudite zasto se mucim sa starom motorolom ali do sad nisam imao pouzdaniji mobitel kojemu baterija traje i nakon 2 godine otkako je kupljen sedmicu dana do novog punjenja. Nego vidio sam na jednom dijelu ovog foeuma da v235 ne podrzava skinove? Ako to nije istina ili se sta promijenilo gdje mogu naci skinove i kako ih instalirati? I da li mogu kao pozadinu staviti gif.animaciju dami radu ispravno?
Pogledaj OVO,a sto se animiranog gifa tice,mislim da ne prolazi na V235. Jedino ako je u samom skinu (kojeg nemas) tako napravljeno... :respect: