Svi imamo svoje navike, pa necu previse, ali za pozive koji traju satima (jedino ako nisi u autu - a opet cijelu HR pređeš za par sati) nije mobilni telefon, nego: broadband plus skype, i gotovo - cijena: gotovo 0 kn!
Printable View
Svi imamo svoje navike, pa necu previse, ali za pozive koji traju satima (jedino ako nisi u autu - a opet cijelu HR pređeš za par sati) nije mobilni telefon, nego: broadband plus skype, i gotovo - cijena: gotovo 0 kn!
Ok, nema direktno veze. Ali rasprava se povela: da li uzeti Tele2, ili ostati na VIPu itd...
Ja sam isao jos korak dalje: moje je osobno misljenje, da ako nekome trebaju razgovori u tisucama minuta, da osim mobilne telefonije postoji i puno, puno jeftniji nacin razgovora. Mobilna je po meni ak se negdje "zateknes", pa moras nesto odraditi na telefonu. Inace, odes doma, internet i "odvali" razgovore koliko hoces i to dzabe. Ili nadjes si neki hot spot negdje i udri.
Ali, eto, zato sam i stavio da necu o navikama drugih - mozda drugima trebaju razgovori na mobilnom koji se mjere u tisucama minuta, pa se ispricavam ako sam promasio temu.
Da netko pita za fiksnu telefoniju, odnosno jeftinije zvanje u inozemstvo, u redu, ali kada je u pitanju mobilna telefonija koju najčešće koristimo u pokretu, odnosno izvan kuće i pristupa broadband interneta, onda se to dvoje baš i ne možemo uspoređivati.
Back on topic.
pa ako zoves samo u VIP,onda se mozda i ne isplati,
ali ako zoves i na 098,095....onda je ipak cijena na strani teleta.
meni se na prvi pogled nije sviđala ova ziro out tarifa,ali kada umem u obzir da zovem 5-10 puta dnevno,na različite mreže... kada se sve izmnoži čini mi se da mi je to još i najbolja tarifa. naravno ovisi o tome koliko ti pozivi traju,ali čak i sa tom famoznom uspostavom poziva, prva minuta je duplo jeftinija nego sa vipa na tmobile i suprotno. a dalje je besplatno ;)
iako neću preći nja nju jer mi je moja sa mukte brojem nezamjenjiva,iako je skuplja
35kn za aktivaciju opcije zeroin aktivira se jednom i nemorate više aktivirat ili nakon isteka 1000 minuta morate opet aktivirat zeroin opciju sa 35kn kako biste idući mjesec mogli razgovarat dalje unutar zeroin-a?
Zero In nije opcija nego tarifa, i JEDNOKRATNO placas 35kn kad prelazis sa neke druge tarife u Zero In i vise nikada ne moras placati tih 35kn. Druga je stvar kod Zero Out gdje imas MJESECNU naknadu od 20kn.
tarifizza je sasvim ok.
Znam po prijateljima koji nadoplate 100 kn/ mj i razgovaraju za 0,35 lp što je definitivno najbolja opcija za one koj troše između 70-150 kn razgovora mjesečno, što je u pravilu najzastupljenija skupina.
Za 100 kn/ mj na tarifizzi možeš otprilike razgovarati 200-250 minuta, dok bi kod "monopolista" za isti iznos razgovarao svega 50-70 minuta.