-
evo danas otisao u konzuma u avenue mall i kupio za 80kn case logic koznu torbicu s magnetom...ugl torbica je taman za hp-a...mozda cak malo predobra...tj. mob uopce ne plese u njoj...Ugl zadovoljan sam s njom...sivi konac+ljepljenje+koza(genuine koza jupiii)+ plis iznutra...a kopca je ona standardna metalna i dobro drzi...naravno to je ona sto ide za remen...ona za mobitel je metalna i također dobro drzi...nema sanse da vam mobitel ispadne cak ni kad ga tresete u tobici okrenutoj naopako...i naprijed je inkogniti(iznad magneta) u kozu urezano caselogic logo...svaka cast hp torbicama ali semeni nije dalo cekati...
BTW ima 2 godine jamstva da se nece rasparati niti odljepiti niti nista...samo sto trebate poslati 5 dolara kad ju saljete u amerikuda vam ju vrate...gamad jedna
-
tekst za post #24:
tako je ... mene su povratno emailom obavijestili iz recro-a da je etui stigao i da se obratim recro-netu što sam preko maila i učinio i kupio etui (prethodnom uplatom)
...možda su ih vrlo malo naručili pa više nemaju ... nadam se da nije tako ... uglavnom, brzo sam reagirao i uspio ugrabiti fa919aa etui
... sretno u nabavci