Imam oko 30 auta u garaži. Trenutno vozim Ferrari Enza sa oko 1200 KS= Citat =:
Poslao: IggXy
Koji auto furaš i koliko ks?
Printable View
Imam oko 30 auta u garaži. Trenutno vozim Ferrari Enza sa oko 1200 KS= Citat =:
Koji auto furaš i koliko ks?
Ja sam tek nedavno poceo igrat igru i kako doci do nekih auta ako bi mi cak mogao poslat save igre
A jesi si poskidao patcheve? Bez njih igra je ne igriva
Skinuo sam nešto ali gdje ih ima sve??
bas zbog grafike ju danas i igramo. da su napravili malo ozbiljniju grafiku mislim da bi igru zabranili pustiti u prodaju a pogotovo u australiji gdje je red i mir. evo ti primjer. jesi igro the getaway, driv3r grafika je realna, ali gdi tu vidis imalo krvi kad covjeka izresetas pistoljem na ulici= Citat =:
Poslao: cyberphere
A grafika je opet u banani. Već je zastarila. Svaka ćast njima ali moraju malo poboljašti grafiku. Već me živcira ovako loša i zastarjela grafika
Koji ste vi komercijalisti kod Hrce sam vec primjetio da zeli mob sa puno funk da se moze preXeravat,a nije stvar u grafici nego u igrvosti jer po vama znaci je bolje gledat neku sliku iz drivera nego igrat SA
po meni covjek hoce igrat igru a da ju stvarno igra. tojest da se potpuno uzivi u nju i uziva u svim carima grafickih mogucnosti, a sa samim dozivljajem dolazi i igrivost
Kako si ti XXXX.Bas je obrnuto to znaci da se ljudi nebi prije 20 god igrali na komodorcima jer nema dobru grafiku???
Koji komercijlist!!!!
dozviljaj prema grafici dolazi od igrivosti a ne obrnuto.
prije 20 godina. da su znali da ce ovakva grafika danas bit mislim da bi rijetko tko razmisljao o komodorcu. covjek jednostavno igra ono sto ima a kad plati igru 400kn zeli ono najbolje (a to je utitak i zabava), a tebi je sve jedno kad ju kod frenda sprzis
meni je stari nabavio komodorca(ti nemas pojma sta je to)i ja ga obozavam igrati ne zbog grafike nego zbog par dobrih igrica duplo boljih nego danas komercijalnog smeca
nemam pojima!!!!!:lol:
Ajde bolan sta je to???
ovo za grafiku imas donekle pravo ali ne kod "Grand theft auto" serije jer ona je legendarna i bez obzira na grafiku
A daj mi reci tko u Hrvatskoj kupuje original igre? Mislim svaka čast developerima i programerima ali ne dam za igru 400 kn pa da je zlatna. Nije da nebi mogao izdvojiti toliko ali jednostavno ne dam= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
prije 20 godina. da su znali da ce ovakva grafika danas bit mislim da bi rijetko tko razmisljao o komodorcu. covjek jednostavno igra ono sto ima a kad plati igru 400kn zeli ono najbolje (a to je utitak i zabava), a tebi je sve jedno kad ju kod frenda sprzis
Tako je Cyber!!Hrco malo previse si se uzivio u igre
nitko, pa cak ni ja. slazem se da je 400kn prevelika cijena za igru. meni je i 20kn puno. bolje 40 igri za 400kn nego jedna
Dobio sam na poklon igre (orginal)Gta,gta 2,gta 3,london,vice city
a ako netko voli neku igru neka kupi orididi al ako je mislis prec i bacit onda PiRATE zakon;)
ako nisi igrao neke legende s konzola kao sto su metal gear solid ili npr grand turismo onda fakat si propustio veliku stvar. ja sam oduvjek bio lud za igrama ali zivcira me kad netko pljuje po necemu a da ne zna. inace uopce na pc-ju ne igram igrice (osim s frendovima u lan-u).= Citat =:
Tako je Cyber!!Hrco malo previse si se uzivio u igre
Igrao sam Gran turismo 2 na plejki,uzasno stravstveno...
I sad sam izgubio memory card sa saveom od Gran turisma...:cry:
Gran turismo je legenda. To sam jedino imao original na dva CD-a. I kupio makar nemam playstation. Igrao sam je na kompu= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
ako nisi igrao neke legende s konzola kao sto su metal gear solid ili npr grand turismo onda fakat si propustio veliku stvar. ja sam oduvjek bio lud za igrama ali zivcira me kad netko pljuje po necemu a da ne zna. inace uopce na pc-ju ne igram igrice (osim s frendovima u lan-u).
Jes imo Escuda(Suzuki-a)najbolji auto u igri
Naravno. Prešao sam igru dva puta= Citat =:
Jes imo Escuda(Suzuki-a)najbolji auto u igri
Ja sam prodao 88 auta da ga nabavim jer mi se svidao ona "Espace" pa nisam odmah kupio suzukia,a kakav je kraj igre ja mislim da ga nema
Više se ne sječam ali mislim da ga nema. Samo piše 100% pređenoga= Citat =:
Ja sam prodao 88 auta da ga nabavim jer mi se svidao ona "Espace" pa nisam odmah kupio suzukia,a kakav je kraj igre ja mislim da ga nema