aj stavi molim te link gdje se govori o tome .. trazio sam i nisam nasao nista konkretno sto bi mi pomoglo il znacilo nesto ..
Printable View
aj stavi molim te link gdje se govori o tome .. trazio sam i nisam nasao nista konkretno sto bi mi pomoglo il znacilo nesto ..
imaš pravo. ali ništa konkretno tu nema. te radi te neradi. jeli tko stvarno uspio?! ili je sve na rekla-kazala?!
ovo drugo :D nego, kaj s onom reklamom za coca colu i knjazom .. ko moze se nes gledat ..
pa vidis da ljudi pokusavaju i da ne ide.da je nesto rijeseno,vec bi stavljeno bilo.i ja ga cekam.
vjerujem da je ovo pitanje vec negdje postavljeno pa se ispricavam, ali bi li mi netko mogao reci kako mogu gledati tv na nokiji n95, poglavito hrt, novu, rtl, tj. ove domace...
vjerujem da je to moguce jer sam vidio reklamu na coca coli kao svaki dan osvoji n95 i gledaj tv na njoj
Ma kakvo gledanje tv-a. To je debilna coca-colina reklama. Možda bi se i dalo ako postoji live streaming ali to onda ide preko GPRS-a/UMTS-a i to se masno naplačuje
oćemo s kamperom na euro i gledat tv na mobu! :(
samo malo jel se to kaj plača kad gledaš tv na mobu i jel se može gledati na n82 THX
to ti je kao da reklamiraju neki auto kaj ga mozes dobit i kaze da moze ic 300 km/h ...to je njihova reklama.ti mozes na vipovom portalu gledat rtl.besplatno.barem se moglo.od 17-20h.
negdje ces moc gledat.samo treba nac gdje.a to je jos veliki upitnik.ak platis,mozes sve :-)
[QUOTE=ntreso2;757889]zna li netko postoji li program za gledanje tv-a preko wifi na nokiji..znaci postoje programi kao tvants pplive sopcast i sl. koji rade preko p2p i interneta na pc-u ali jeli netko napravio aplikacije za n95...to bi bilo super (jer ne postoji razlog da neradi ako ima aplikacija)
e da i procita sam na forumima da je i postojala neka aplikacije za nekih 5 kanala(uglavnom news ) koje je neki lik stream-a i radilo je dobro[/QUOTE
Znam da nije ni forom za PC ali.....
Mene zanima ovo live tv preko PC-a
DVB-H (Digital Video Broadcasting - Handheld) - ovo će imat n96 i moci ce gledat TV i sad ja ne znam kaj je to .. ali konkretno n95 8gb znam da nema to i tak da sumnjam da se uopce moze gledat .. eventualno neki stream, al to nije to :(
sve je to razglabanje bez konkretne aplikacije do daljnjega...