Ipak m65 ima bolju kameru,duplo vise memorije,i te video klipove,bolji ekran.
Printable View
Ipak m65 ima bolju kameru,duplo vise memorije,i te video klipove,bolji ekran.
I cx isto snima klipove sa zvukom 11 sekundi, a @gog zbog tih pam mm nisam uzeo m65 nego cx! A ja imam osječaj da je moj mob jedan od najbržim siemensa - fakat je sve brzo!
Ostaje na izbor:cx65 ili m65:)
nažalost bio sam na moru kada je cx došao na testiranje u redakciju pa nije prošao kroz moje ruke, ali meni se osobno m65 ne sviđa... btw, ako imate potrebu za mijenjanjem sim kartica u telefonu tu i tamo zaboravite na m65, pravi je pain in the ass otvoriti ga...
Zeroo-cool, kakvo je kućište telefon? Jel' čvrst, škripi li mu kućište, da li se brzo rasklimati? Meni je to jako važno kod telefona.
100% kao na m35???= Citat =:
Poslao: gog
nažalost bio sam na moru kada je cx došao na testiranje u redakciju pa nije prošao kroz moje ruke, ali meni se osobno m65 ne sviđa... btw, ako imate potrebu za mijenjanjem sim kartica u telefonu tu i tamo zaboravite na m65, pravi je pain in the ass otvoriti ga...
...pa problem ga je otvorit jer je zablindiran...ipak,mob može plutati na vodi pa ne bi bilo dobro da u njega i uđe voda...
ma teže nego m35 jer još ima i onaj "željezni" okvir koji treba nekako iščupati, a stalno te frka da ne zgrebeš kućište...
Kad si u moru zavežeš ga za sebe ;D= Citat =:
Poslao: Eminem
...pa problem ga je otvorit jer je zablindiran...ipak,mob može plutati na vodi pa ne bi bilo dobro da u njega i uđe voda...
ma mob je super. pogotovo za pijance poput mene ;D koji zaborave da imaju mob u zepu pa znaju skakat pa se sve rasklima i nema goreg kad drzite mob u ruci i tipkate po njema a cujete skripu plastike
...evo,pročitao u LINK-u da M65 košta 2357 kn...u Siemensu...