Po meni je to malo glupa zamjena. Preći sa konja na magarca. Svaka čast n93 ali za taj mob treba imati oružani list koliki je
Printable View
Po meni je to malo glupa zamjena. Preći sa konja na magarca. Svaka čast n93 ali za taj mob treba imati oružani list koliki je
lol...to su govorili i za n-gage...uglavnom...jebeš mogućnosti na n95 ako ga moram čuvat pod staklenim zvonom...mala ogrebotina se pojavi samo ako ga nasloniš na stol...a i ne gubim puno...0.2 incha manji screen i nema gps (koji nisam ni koristio pretjerano)
Budeš vidio kad ga dobiš :)
Moj je već tri puta pao na beton i ima samo malu udubinu koja se ni ne kuži
moj ima malu ogrebotinu sa donje strane jer je pao sa 20cm visine...a o screenu da ne pričam...previše je otvoren udarcima...
To da. Zato sam ja običnu n95 mjenjao za 8gb. Preglupo su to napravili. Jednom ti nedaj bože padne i ode ekran
A ne znam,ak te zivcirala izrada ekrana trebao si doplatit za N95 8GB koja nema tih problema a i daleko je bolja od N93i,samo pazi da ti N93i slucajno na nogu ne padne:lol: ,nosi neke cvrsce suze...:lol: :D Zezam te,ako ces ti bit zadovoljan s njom,zasto ne...
evo,našao sam jednog lika...n93i je star mjesec dana...s njim daje i garanciju...i uz sve to još nadoplatu od 400kn...sad neznam dal da pristanem...
edit: lik je odjednom odustao...oh well...