aha...onda dobro...odmah mi je lakse...
hvala :kiss:
Printable View
aha...onda dobro...odmah mi je lakse...
hvala :kiss:
kao što rekoh, prikaz na korisničkim str će biti osvježen 1.4., dok cijene paketa vrijede i za ožujak, tu nema bojazni, dok povećanje paketa, znači npr. 10GB u flat, vrijedi od 1.4.
Bzvz mi je što korisnicima koji su na Start paketu (a njih je popriličan udio) nije određeno nikakvo povećanje paketa. T-Com u svom dobrom,starom običaju poručuje korisnicima da im ostave više love, i to mi se gadi. Zato sam i jedva dočekao istek ugovora i prešaltao se na konkurenciju
e sad... po cemu se ravnati....
ja sam jucer zvao i rekli da 10gb vrijedi i u 3 mjesecu....pa sad... zvat cu jos jednom, snimiti razgovor pa potrosit 10gb, pa nek naplate pa cu ih tuziti :D
a oni tebe za neovlasteno snimanje;D
hmm na iskonovim stricama jos uvijek ni a ko zna dal i oni od ovog mjeseca ili ne
ali imaju pravnu osnovu za to.
ali nećemo offtopičarit
Tako je. Novim optimizacijama cijena samo žele što više ljudi privuć na skuplje pakete jer je sad paket od 1GB (po cijeni od 100kn) totalno neisplativ kad se za 40 kn više dobiva 10gb. 100kn za 1GB is definately too much :angry: i oni u T-comu to predobro znaju. Stoga moj savjet: bježite od T-coma kako god možete...
mislim da ne bi bilo u redu...
ja kad sam promijenila paket pisalo je da vrijedi od 1.4., na korisnickim stranicama...
sad sam na optimi i na t-comu imam onaj start paket da ne moram placat...
a ako mi zaracunaju tih 100 (ili 140kn, whatever...) dignut cu cijeli t-com u zrak :) hehe
c/p
VAŽNO: Odabrana promjena biti će važeća od sljedećeg obračunskog razdoblja. Odnosno, do kraja tekućeg mjeseca koristit ćete dosadašnji MAXadsl pristupni paket, a od 01. 04. 2008 novoodabrani paket.
ma ja sma imao frku sad s dsl-om u 10mj sam produljio ugovor na 18mj odabrao sam da cu imati 5gb kao paket i sad kad sam, saznao za tu akciju idem ja promjeniti paket i kaže zbog ugovorne obeze nije moguce promejniti paket online i stric mi radi u t-comu i povukao sve moguce veze da mi promjeni paket na FLAT dakle na VECI paket ne na manji ..ja sam se obvezao na 5gb i nemogu se prebaciti na veci paket koji lol....ja nemogu promjeniti dakle na veci paket a oni mogu s tih 5 na 10...nisu mi jasni nimalo al ajde sve je dobro završilo
pa naravno da zele privuci ljude da trose vise,zar to nije cilj ekonomije!?
ali ipak,mislim da to i nama korisnicima odgovara...barem meni odgovara,jer ipak svaki mjesec trosim 4-5 GB,pa zasto nebi potrosio i koji GB vise,za manje para!?
definitivno razlog za ostati na t-comu,a ne razlog za bijezati. (za to postoje drugi razlozi)
koji paket ne moras placati????
mislis START paket?
on kosta 20Kn,dakle ako se spojis,platis 20 Kn,ako se ne spojis ne platis nista,osim naknadu za brzinu,koja dolazi na telefonskom računu.
dakle 79kn te svakako sljeduje...
a promijena paketa ide od 1-og u slijedecem mijesecu.
dakle ako danas promijenite paket,racuna vam se od 1.4.
a svi koji su za 3. mjesec imali aktiviran paket od 5GB (ja sam imao :) ) mogu već koristiti 10GB bez bojazni za dodatnom naplatom.
p.s. t-com NE snima sve razgovore,iskljucivo prijeteće,dakle one u kojima netko njihovim radnicima prijeti,ili prijeti da ce nesto odsijeci,pokidati i sl.
jedno pitanje sad gledam na korisničkim stranicama i piše mi paket 10GB ali nigdje ne piše da sam promjenio u FLAT što je pisalo dok je 5GB bilo na snazi jel ja sad opet trebam mjenjat paket il ce oni sami skužit?
Korisnik sam T-com MAXadsl Intreneta, Flat, prijašnja cijena je za Flat bila 140 Kn, a danas, dobio račun i gledam, snizili na 99Kn, što je pohvalno, a stvarno nisam znao za to dok nisam vidio račun. :)
bilo je i reklama,a i imas i na njihovim stranicama vec neko vrijeme.