-
Ja sam kupio prije 5 dana N95 8 Gb, prvi sam ju dan ispraznio do kraja, napunio preko noći, i evo sad je već 4. dan - ima jednu crticu, tako da ću je poslijepodne morati puniti. Ja sam zadovoljan, a baterija još nije formirana, tek je prvo punjenje bilo.
-
ja sam formatirao mass memory i reinstalirao soft dakle ponovno instalirao i sve app. su off i on meni cuga 0,31W i nekad padne na 0,12 xxx konstantno :S i to je samo na jednom pocelo tako puno trošiti i bateriju mi napuni dosta prije nego uobičajeno
-
sa dosta programa u pozadini prosjek cijelog dana mi je par puta ispao oko 0.18-0.20W, a kad baš pratim znači s upaljenim ekranom oko 0.35-0.39W.
tako da traje do 2 dana, al me više nervira što od toga preko dan i pol pokazuje da je na 100%, a onda se sroza u zadnjih par sati
-
ja sam to odnio na servis, imao sam isti problem.
-
dual sim
kupio sam dual sim adapter onaj koji se ne reže i radio je u početku a onda sam ja zaribao do kraja išao sam u meni, magic sim, 2 sim on line i stavio on i sad to ne mogu isključit pomozite
-
Potrošnja od 0,35W do 0,45W je normalna dok je displej upaljen tek kad se displej ugasi potrošnja pada na 0,05W do 0,10W tako da te sllika ne zavarava.Ostavi program upaljen na displeju i ostavi mob jedno 10 minuta.Kad ponovo upališ displej vidjećeš da su Wati pali na normalu te se ponovo dižu radi upaljenoga displeja.
Ako je sve kako sam ti napisao nije do mobitela već do baterije.
Ako ugasiš automatsku rotaciju displeja i smanjiš svjetlo na minimum možeš smanjiti potrošnju do 30%.