Da, formatira C disk... Napravi si prvo backup poruka, imenika...
Printable View
Da, formatira C disk... Napravi si prvo backup poruka, imenika...
opet ista priča...
To je najmanji problem... :)
Stisnes na more, pa na status. Odes skroz dole i tamo ti pise CDA: ...
To prepises i posaljes.
Evo i slikice:
http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/...arena_s006.jpg
Cda 162022/1 R6g02
Ali nemoj te ovo zloupotrijebiti:D
CDA 162024/92 R6A
Ma nemoze se to zloupotrjebiti, to je samo imformacija koji firmware imas i da li je brandiran ili generic... IMEI bi se vec mogao (virusi), ali ovo ne...
Tvoj nije brandiran, ali nije world verzija CDA, pa nemas najnovije update-e. World verzije CDA su: 162022/1, 162022/2, 162022/3. Nije mi jasno kako imas hrvatski, dok World 1 jos nema?!? Malo nelogicno... Ja imam tu "srecu" da imam p990, pa nemam takve brige. Nema hrvatskog i nikad nece izaci... :p
PS: Tvoj je mobitel kupljen u Švedskoj ili Norveškoj?
Moj mob. je od BH Telekoma, kakva te Švedska i Norveškoj spopala (pojma nemaš).
Hajde ostavi svoj email pa da ti šaljem slike svog mob.
Uvijek sam prije koristio nokiu, prije dva mjeseca dobio p1i i bez problema sam uradio update (prvi put to radio i uspješno) neznam u čemu je tu problem. Na email ću ti napisati korak po korak ako želiš i slike sve slati.:coffee:
Evo od kud mi ta informacija:
http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i
Pogledaj si svoj CDA i zemlje koje ga koriste... Nisam nista lose pod time mislio...
Sto se tice updatea, radio sam ga vec vise puta i nikad nisam imao problema (neznam zasto bi i imao, sve lijepo pise). Ne samo update, nego i debranding, takodjer vise puta i to uvijek uspjesno... :)
Neznam na sto mislis pod korak po korak, ali ako mislis na izradu language packa za p990 onda sam vrlo zainteresiran... (ali sam nazalost 100% siguran da ne mislis na to)
Neznam šta si stim htio reći..? Da ja pišem laži i da imam nešto što ne postoji.. Nisam neki stručnjak ali bar znam šta imam na svom mob. a ti to definitivno ne možeš znati bolje od mene.
A na tom linku ne vidim BiH pa tako da će morati doraditi stranicu:lmao: a R6A vidim kod Ireland i Russia i to mi baš ništa ne znači.
Na tvoju žalost nisam to mislio...;D
Hoćeš mi pomoći oko debranding, ima li neki turitorial:thumbup:
A, joj... Nisam mislio nista lose... Naravno da ne mislim da lazes, neznam od kud ti to...
Tamo jos nije upisana vecina regija...
Sto se tice R6A, to ti je firmware, dok ti je 162024/92 CDA (Cellular Digital Accessory), tj. on ovisi o zemlji gdje je mobitel kupljen, provideru i on dolucuje koji ce update/firmware skidati kada updateas preko SEUS-a.
Ako ti nije bed, mozes mi poslati sve sto ti pise u statusu i da li je genetic - SE animacija kad upalis mobitel ili ima neku animaciju od BH Telekoma. Da mogu uvrstiti na onim stranicama i BiH. :)
Da... Nazalost... :cry:
A sto fali tvom softwareu, koliko vidim da je bolji od World verzije... :)
Ali ako pozelis debrendirati imas tu tutorial, ali svakako napravi backup prije debrandinga, da si mozes vratiti firmware...
IMA I NA P1i SKINI SA www.sonyericsson.com/support ONAJ ZADNJI LANGUAGE PACK nA LISTI NE PISE DA IMA ALI U LANGUAGE PACKU IMA
Hi guys!
moj CDA 162022/1 P6F38 i nikako ne ide Hrvatski u mob. Da li ima itko da mi pomogne ili se u taj world 1 nemože staviti.
Napravi update preko SEUS-a, najnoviji (trenutno - R6G02) ima verziju Organizer-a R6G04.
Skini jezike sa SE stranica za tu verziju firmwarea - Direktan link (hrvatski je unutra, provjerio sam) - Velicina: 18,0 MB (18.783.210 bajtova)
Samo hrvatski (rapidshare) - Velicina: 1,36 MB (1.435.100 bajtova)
Danas (03.04.2008.) u 18,49 sam napravio update preko SEUS-a, i CDA je novi tj isti 162022/1 R6F38 a ORGANIZER CXC 162108 R6F41..... sada je kad se počeo dizati sistem pitao za izbor jezika i imam ih na izbor dvadesetak ali nema HRVatski. skinuo sam i onih 18 MB i taj file ne vidi kada pokrenem PC Suite a ako ga kopiram na telefonsku memoriju ili karticu traži nekekav program za instalaciju koji ima već u softu....
Ti si kupio P1 nebrandirani ili si ga debrandirao?
Meni se desilo (na p990) da mi nije htio iz prve staviti najnoviji firmware... Probaj jos koji put napraviti update (kroz koji dan). Ti imas World 1, a za njega bi trebao biti firmware R6G02 (link). Ni ta verzija ti nece ponuditi hrvatski, ali ces ga moci naknadno instalirati.
Ovaj file ti je az verziju (Organizera - Rokovnika) R6G04, pa ti ne radi na R6F41.
Ova verzija od 18 MB je sa SE stranica, sa svimm jezicima. Izvadio sam samo hrvatski kako nebi trebao skidati sve skupa...
Dakle, nazalost nemogu ti pomoci dok ne uspijes staviti R6G02 firmware... :(
----EDIT----
Sjetio sam se...
Pobrisi folder blob_fs (potrazi ga, mora ti biti u SE - Update service direktoriju)
Nesto tipa:
X:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\12345678\blob_fs
Pokreni update i stavit ce ti najnoviji firmware... (meni je upalilo)
Mozes si za svaki slucaj snimiti taj folder negdje, ako zelis...
Uglavnom tako bi ti trebalo upaliti... (to su ti driveri i firmware koji je prije skinuo, ako pobrises onda ces ga prisiliti da skine najnovije) :)
Pozdrav
Pokušat ću danas naveče još i to. Kad malo bolje razmislim to bi trebalo upaliti. Javim Ti se. Hvala na trudu. Hay!
Evo, da poludiš: obrisao sam onaj file ponovo nadogradio i sada je CDA 162022/1 R6F38 tj. ništa se nije promijenilo. Planer ili ti organizer je CXC 162108 R6F41.
Probaj izbrisati cijeli taj folder "12345678" (nazovimo ga tako) ili uninstaliraj SEUS i instaliraj ga ponovno...
I to sam učino tj. izbrisao cijeli folder 123....opet ništa, pa sam onda uninstal. SEUS i najnoviji skinuo i opet ništa, tj. sve po starom tj. isti CXC. Nemam ideje.....
jesi li probao staviti zadnji language pack?