= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
ehh sorry..zaboravio navest da link nije radio..al sada radi pa sam skinuo,spojio.ubacio igre..svaka cast decki..
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
ehh sorry..zaboravio navest da link nije radio..al sada radi pa sam skinuo,spojio.ubacio igre..svaka cast decki..
Ajd ok... ;)
hvala hvala :cool:
BTW: mislim da bi trebalo i ovaj thread stavit kao sticky jer je dosta važan... pa ako moderator odluči...
Don't be mad!!
molim pomoć. Imam problem sa prenošenjem Jave u mob. Naime, išao sam sve po proceduri gore navedenoj. Ali mi kada označim COM port na kojem je mob (ima onu oznaku ss_mdm0) i pritisnem Activate PPP izbaci mi poruku 'Error openning //./COM4. Access is denied'. Inače baš taj COM4 je gdje je mob 'ukopčan'. Probao sam više puta proceduru, korak po korak i uvijek isto mi se dešava. Btw, probao sam to na dva kompa i uvijek isto. Što da radim. Ako zanemarim tu poruku i nastavi 'prebacivati' mob mi se restarta (reboot). Što da radim, što?
Nisi ugasio program od samsunga. Moras ga maknut i iz tray-a.
hvala doctore. Spasio si me
neka mi netko kaže šta vi tu pokušavate napraviti.
zar sve ovo treba da bi se neka java igra prebacila na d600?
žao mi je što sa glup ali ne kužim:-/
Da, to je potrebno jer se na "normalan" način to nemože, zaštićeno je. Samo preko wapa inače...
Dr, možda ti izgleda kompleksno no vjeruj, its piece of cake. Samo se trebaju pratiti upute, jer jedan pogrešan korak i neće ti raditi prebacivanje.
alo, na onom linku je samo (http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d500-1.htm) objašnjenje za d500. za d600 nema, znači isti je postupak za oba?
Ma isto... http://d500.subtitles.de/main.php?l=tut_d600usb
Ovo ti je za D600, ali moras pogledati za neke detalje i onaj za D500.
Čitate li vi? Već u prvom i drugom postu ove teme je objašnjeno kako prebaciti na D600. Čitajte prije nego što samo klikćete na reply.
make sure your IP in the phone is different than your PC's my PC is 207.##.##.## so in my phone i did 209.##.##.##...also make sure your JAR/JAD have short file names with no spaces also make sure you execute each step in order ::
plug USB Cable into PC
set phone too Java #*536963#
Plug the phone into the USB cable
Start SoftickPPP
Activeate SoftickPPP Make sure it detects your phone
start JavaUploader
select your JAD
now #*5737425# select PPP UP then USB
then select - Serial Download
JavaUploader should show - Sending " -------------" then Midlet Empty...then you phone progress bar should start loading too 100% and Java Game will Auto Boot or ERROR JAVA if the game is not compatable
to load multiple games i just reload JavaUploader with another JAR/JAD then type #*5737425# (DO NOT CLICK PPP UP again or it will reboot phone) just select Serial Download
after your done type #*536961#
kako obožavam kad ljudi postavljaju jedno te ista pitanja iznova i iznova.... ufff....
:thumbup:
uspio sam iz prve, bravo ljudi, nemrem vjerovat
btw danas sam kupio d600:closed:
Ovo moras obavezno napraviti prije svega!!!!
Put kojim ces ici je: Menu -Applications - Java World - Options - Network settings:
APN : internet
username : <leave blank>
password : <leave blank>
proxy OFF
save settings
Kad to napravis prati redosljed koji ide i nemozes pogrijesiti (nadam se)
I. Spoji kabal (USB) u racunalo. (samo kabal ne i mob)!!
II. Instaliraj SoftickPPP. (pri instalaciji on ce ti javit gresku ignoriraj je - cancel) - - - I nemoj ga jos startati!!!!
III. Prikljuci mobitel i startaj od mobitela program - (Samsung's PIM & File Manager)
IV. Ako ti program od mob. nadje mobitel onda je sve u redu! Izadji iz programa.(preskoci a) i b) )
IV. a) Ako nije nasao mob. onda odpoji mob. i reset kantu. ijako nemoras ja to napravim. Onda 100% radi.
b) Kad se stroj digne iskljuci SoftickPPP posto se sam pali i ponovi radnju III. i IV (SoftickPPP ti je u sistem trayau)
V. Pokreni SoftickPPP i udji u njega (desni klik misem u system trayu) Settings
VI. "Bluetooth/Serial" tu moras naci svoj mob.
on ti se ovako predstavlja COMx "\Device\ss_mdm0" (COMx je port na koji se mob. prijavio, x moze biti bilo koji port) kod mene je COM3 \Device\ss_mdm0
Kad ga nadjes onda oznaci taj port!
VII. Ponovo ides Softick PPP desni klik misem i Active (prvo na vrhu).
--- to sve napravim do tuda u samsungovom ps studiu mi prepozna mob, i kad pokrenem softick PPP nade device na com 5 i oznacim to i kada kliknem na activate pokaze mi ovo...
Softick card export is unable to locate USBPORT.dll file which is required to accept usb connections from palm powered devices.
This file should have been instaledwith hotsync software.
please click browse button to locate this library manually or click cancel to quit
Molim pomoc, tnx :spin:
Uspio sam! slozio sam, di mogu skinuti igre koje je postao ovaj hockey ice age itd... oni linkovi vise ne rade... i koje su igre prek cijelog ekrana do sad sam ih par prebacio i sve su male... ima nekapreporuka za neku dobru :) tnx, pozdrav
Na ovoj sekciji, imaš VAŽNU temu SADRŽAJ, i unutra imaš link za igre..cc D:
E jesam vec sam nasao bili su u pack 6 :) tnx, pozdrav= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
a kako da ih prebacim preko bluetootha
Pa isto, u cem je razlika, ako mislis na igrice, samo kod izbora connect izaberes bluetooth
Ja sam napravio sve kako spada, ali kod pokretanja uploadera i odabiranja java fajla, u folderu u kojem se fajl nalazi, uploader ga ne prikazuje kao da ga nema... :confused:
si siguran da ga ima onda? si pogledao preko firefoxa?:)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kakvog sad crnog Firefoxa? Skinuo sam zazipani jar fajl, odzipao ga, a kad pokušam sa uploaderom ga "ubaciti", jednostavno ga ne prikazuje u folderu... Zapravo, ne prikazuje ni jednu java igricu koje imam skinute na kompu...
ja sam uspio jednom, a i više nikad, svaki put se mob ugasi i neda mi se zahebavati s tim
ne kuzim, nece mi uci u softickPPP...:-/
EDIT: ok skuzio sam to, sad mi treba Serial number, pa ako netko ima....
= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
evo sad sam sve uspio i kad prebacujem igru, mob mi se gasi a to je vjerojatno zato sto mi javlja kad oću aktivirat softickPPP da ne može naći USBPORT.DLL i onda mi daje opciju Browse i Cancel..... btw. maknuo sam Samsung Pim... iz traya.... šta da radim