Nije mi jasno čemu onako skupa cijena prema fiksnim mrežama u zero out tarifi. Nije da zovem fiksne mreže, ali 3,28kn (1,99 + 1,29) za prvu minutu je ipak puno previše i nikako nije u tele2 stilu... :thumbdown
Printable View
Nije mi jasno čemu onako skupa cijena prema fiksnim mrežama u zero out tarifi. Nije da zovem fiksne mreže, ali 3,28kn (1,99 + 1,29) za prvu minutu je ipak puno previše i nikako nije u tele2 stilu... :thumbdown
Ja zapravo nisam razumio da li se ZeroIN mora svaki mjesec aktivirati u prepaidu i da ti skinu 35kn računa ili je to jednokratna naknada pa tarifu imaš stalno? Nije mi jasno zbog točke 12. iz onih uvjeta korištenja gdje piše da je moguće tarife aktivirati samo jednom mjesečno. A zašto bi neko uopće i pokušavao aktivaciju više od jednom? To bi značilo da se mora svaki mjesec aktivirati zeroIN ili sam u krivu?
Ajd dobro, onda je to ok, samo nije baš povoljno za vanjske pozive zbog 69 lipa za uspostavu poziva. A jbga, zato je i namijenjena za pozive unutar mreže.
Po ovome vrijedi i za ZERO tarife.
http://img132.imageshack.us/img132/8506/screensfq3.jpg
Jesu li u pripremi start paketi s ZERO tarifama? (kao sto recimo postoje za Knock-Out za 25 kn)
Za one koji puno pričaju se isplati,za ostale ne.S ovim potezom su definitivno uništili konkurenciju,još kad dođu na uskrs novi uređaji sa 5 megapiksela,di če im biti kraj,jer i signal im je odličan,u nekim kafićima i od t-mobila imaju bolji signal.LJudi ostaju u vipu ili simpi samo zbog toga šta ne žele kad ih neko zove da sluša taj broj se nalazi u tele2 mreži,jer neki ljudi odmah prekinu.Ali gotovo svaka osoba nakon ovoga uz glavni broj će imati i jedan tele2 broj
Jedino što bi se isplatilo je imati još jedan mobitel sa ZERO OUT tarifom kojeg bi se koristilo isključivo za duge razgovore.
prije nekoliko dana rekao sam da se treba malo strpiti sa davanjem određenih info.
stranice se rade i mjenjeju ,znači info koju sam naveo točna je i danas su stranice korigirane.
Ne odnosi se na ove dvije tarife koje sam naveo!!!
paketi nisu u pripremi,dolaze nova pakiranja KO tarife ,znači tarife se moraju akt.po starom postupku.
a gdje pise da se ukida kikiriki tarifa?
eto mjenjaju se i pretplatničke tarife (50,100...)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/t...di/376191.aspx
Također, zaključno sa 29. veljače Tarifa s mukte brojem i Kikiriki tarifa, te tarifa Pretplata 0 Kn više se neće moći aktivirati, no postojeći korisnici tih tarifa mogu ih koristiti i dalje.
Idemo se žaliti teletu da hoćemo kikiriki natrag! :hrv:
Ja ne znam kako je Zero OUT tarifa isplativa za bilo što osim za višeminutne razgovore, ako je naknada za uspostavu poziva 1,29 kn za SVE uspostavljene pozive. Prema tome na KO tarifi mogu pričati 2.5 minute za istu cijenu...a sve su prednosti tu. I još da ne spominjem dodatnih 20 kuna.
Cilj je ovih tarifa prebaciti Total i Unlimited korisnike te vipove koji koriste one silne opcije na Tele2...
Hoćemo natrag kikiriki tarifu!!!!
@Pero vragec
Pa ostaje ti Kikiriki tarifa zauvijek ako je nemijenjas!
Ja sam isto na kikiriki tarifi a imam i rezervni na knock-out tarifi.
Tele2 je uveo Zero In da kombinira kikiriki i knock-out, sto meni konkretno ne odgovara jer ipak vise pricam unutar mreze ali ne duze od 2-3 min. ali eto prilagodili su se konkurenciji koja stalno istice besplatne pozive unutar mreze (necu ulaziti u nenavodjenje detalja kao uspostava poziva i pretpata na to).
Meni se čini da su te tarife upotrebljive samo ako imaš dva mobitela: jedan s knockoutom za kraće razgovore i jedan sa nekom ZERO tarifom za duugee razgovore.
Recimo, napraviš na zero out tarifi nekoliko kratkih poziva tipa: "bok, di si" i spizdiš 1,29 u startu. Totalno neisplativo za svakodnevnu uporabu.
a dobro na knokout potrosis 74lipe(s uspostavom) za bok di si, omah iducu minutu si na 0, ko prica duze isplati se dosta...al istina ak oces najbolje proc danas moras imat barem 2-3kartice, jedino sto zezeaju da ima min mjesecna nadoplata pa je to malo problem, nekako mi najbolje zvuci tarficia uplatis 100kn i pricas po 0.35kn/min
nego ojpi, zasto pise da se mutke broj ukida??!!! ne!!
to je najbolja stvar u tele2, cek i danas je zadnji dan, ili je vec gotovo..ak se moze jos danas aktivirat trcim u tele2 po 2kartice...daj nemoj zezeat da odjednom se ukida, a vec par dana cekam bezveze, kao bit ce boljih novih ponuda..
molim odgovor na ukidanje mukte tarife, jel se moze jos danas uzet karticu i aktivirat...majk* im đibersku ak to okinu, jebemi se za zero placas puno uspostavu tarife
Sad gledam malo mobitele i koliko vidim cijene su kao i prije za MMP 85 i 170 kn ; a kad gledam cijene poziva za pretplatnike, piše da je MMP 50/ 100/ 150 ; a prije je bilo za knock out 85 kn i 170 kn (sada piše isto ovo 50/100/150).
Šta se je i to mijenjalo?
Ja moje nagovaram da se prebace (a sada hoće jer vide da VIP-ovi računi nemaju više nikakvog smisla, još imaju neku bezveznu tarifu tamo kod koje pozive unutar mreže nikad ne iskorise do kraja...), pa sada malo gledam i te nove tarife, a sebi bi piknuo KU990, a sada mi nisu jasne te minimalne mjesečne potrošnje...
??
od danas sluzbeno stupaju na snagu nove tarife. sto se tice pretplatničkih cijna ponude mobitela još ništa nisu promijenili, mislim budući da 170 vise ne postoji
Ja na knockout za "bok, di si?" u prosjeku trošim 50 lipa (pola minute) tako da mi se zero-out uopće ne isplati.
Nadam se samo da će ovo ići svojem logičnom kraju jednog dana a to je
x kuna (70, 100..?) = besplatni pozivi unutar mreže i fiksne
x kuna = besplatni pozivi u druge mobilne mreže
bez uspostave poziva
:)
odlicne su nove tarife, tele2 je prava firma!
Zna li tko hoce li se ovo mijenjat i nabolje sa prelaskom tele2 na t-mobile roaming?