Pa, dobro. Ti kazes jedno, a ja sam uradio drugo. Regao sam se preko online listica. A frendovi koji su prebacili brojeve (jedan s Tele2 u Simpu, drugi s Tele2 u Vip) su se kasnije isto regali i dobili kune.
Printable View
Od 01.03.08. svaki korisnik koji postane Tele2 pretplatnik, dobit će na poklon i Tele2 prepaid start paket s 25 kn.
pogodnost za prepaid korisnike !!!!
Tele2 prepaid korisnik ima pravo na kupnju mobilnog uređaja po povoljnijoj cijeni bez start paketa
Uvjet koji postojeći Tele2 korisnik mora ispuniti da bi kupio uređaj po povoljnijoj cijeni jest da se nalazi u Tele2 mreži najmanje 12 mjeseci te da mu je SIM kartica u aktivnom statusu.
konačno!!!:hrv:
to su već odavno mogli uvesti...
vrijedi od danas.
popust je reguliran na ovaj način.
npr.ako kupuješ nokiu 2760 ,čija je cijena 495kn,sa 494 kn na računu,plaćaš je 395kn ali na tvoj postojeći broj tele2 šalje 394 kn,po ustaljenom sistemu nadoplate bona .
ako pak kupuješ nokiu 3110 čija je cijena 595 sa 100kn naračunu,plaćaš je 495 a 100 kuna šaljemo na tvoj postojeći broj.
ovi intervali slanja bonus kuna su razrađeni po mjesecima,ali mislim da je jasno o čemu je riječ.
isprika!!!
isprika za ovo sa start paketim koji imaju 100kn na računu,oni ne dobivaju bonus kune.
pisao sam o nečem drugom pa mi se potkrala greška.
ako se temeljitije pročita post koji sam napisao ,u kojem sam se ispričao za netočan navod po pitanju dodjele 100 kn na postojeći broj,vidjeti ćeš da ta opcija nije moguća.
znači uređaj kupuješ za 100 kn manje od njegove cijene u st.paketu,a bonus od 100kn ne dobivaš!!!!!