je,je tak je,samo 7250i ima neki jos dodatnih solucija
Printable View
je,je tak je,samo 7250i ima neki jos dodatnih solucija
Kaj briješ ti hrco?! 7250i ima VGA kameru!
Odkud ti to?= Citat =:
Poslao: shadowthrone
Kaj briješ ti hrco?! 7250i ima VGA kameru!
Primite ispriku. Malo sam zakazao. Pomiješao sam modele... SORRY
Potražio sam malo ima CIF kameru 100%
da,cif...al nek se zna bolja neg na t630 i t610..to imam reci u svoju obranu
Da je kamera na 7250i bolja nego na t630???
naravno da je. kaj si ti mislio.
Nemro biti da je kamera na 7250i bolja nego na t630!!!
Pa frend mi ima 7250i i ništ se ne vidi kad se slika!!!!!!
to je kad ne zna slika,pa meni frend ima isto,i bas smo usporedivali..jedino kaj ovaj ima veci ekran..a uostalom,tak svejedno
Znači ako nabavim 7250i,Smogovac tebe pitam za pomoć ???;)
Bok ljudi!!!
Evo da vam reknem da su slike sa nokije 3200 super!!!
I ja sam usporedjivo mob sa t630, i mogu rec da su na nokiji bolje slike, i frend se zacudio, al istina je!!!
Za te pare mobitel je super!!!
Daj stavi fotke u forum fotke s mobilnih telefona!
Koliko 3200 ima memorije?
Samo 1MB.
Pa ja sam slikao sa 7250i (vani, unutra, po danu,....) i sve je užasno zrnato i fakat se ništ ne vidi!!!!!!
ma trebas znati..gle kad usporedis sa 66-sljuka,ali usporedi sa t610 i t630..pa pogledaj i na kompu pogotovo
imam problem!
Kupio sam upravo data kabel za nokiu 3200, instalirao sam sve, i imam nokia pc suite, al kad pokusavam mob conectirat neuspijeva, zasto to???
do cega bi moglo biti???
Greška u kabelu, krivo postavljeni port, ili neka druga softverska greška.
Rijesen je problem, stari pc suite, nepodrzava moj mob, nisam to odmah vidjeo!!!
Cim uhvatim vremena ubacit cu par fotki da se vidi kvaliteta slike, stvarno je cudo, moram rec!!!
Hvala vam svima na pomoci!!!
Bok momci!!!
Imam pitanje u vezi nokie 3200 i 7210!!!
Pokusavao sam u ta dva moba ubaciti par melodije polifonske naravno, al neprihvacaju ih bas, zasto to???
Posebno kad se radi o vecim polifonskim melodijama!!!
Zanima me zasto kad se slika editira slika se razmutni???
Kako se ubaci novi firmwer, i bude li ikakvih promjena, ako iko zna kakve, nek rekne!!!
Hvala vam unaprijed
prave polifone melodije nemreš ubaciti zato jer te nokie mogu svirati samo 4 tona istovremeno
..."simpa"...koji program koristiš za editiranje slika...
Imam u mobitelu editor slika, i taj koristim, al mi se slika razmuti ako stavim npr. neki tekst u sliku ili stavim okvir slici!!!
A kakve melodije mogu koristiti kod ovog mobitela(nokia 3200) ako nemogu prave polifonije???
Slika ti se razmuti jer editor sprema sliku u jpg formatu i snizi kvalitetu slika,promaj neku sliku na kompu prebacit iz *.bmp formata prebacit u *.jpg,pa ces vidjet kako se razmuti