Sta treba napravit da to posalju?
Printable View
Sta treba napravit da to posalju?
ma evo frend će mi skinit pa ću si ja to spržit, baš mi se i ne čeka mjesec dana na to. a naručiti možeš na valjda službenim stranicama ubuntua ili već kojeg linuxa želiš. a ima ja mislim i na onoj web stranici mojcd.com.
opet problem:
ubacim cd u komp dok sam još u windowsima i onda mi se cd-učita i piše starting browser ili tako nešto i to je to. restartiram komp i pojavi mi se izbornik na početku di mogu izabrat strat or install from cd. odem na to i pokaže mi se error reading disc i moram rebootat komp, i tako mi je na bilo čemu u tom izborniku.
https://shipit.ubuntu.com/
Ispuni podatke i čekaj.
neplaca ti se to
ok, hvala :D
Ne plačaš ni poštarinu kad ti stigne.
Ono ti je oštećen CD/DVD koji si skurio. Ponovno sprži CD iz imagea koji si skinuo sa Neta te uključi Verify this disc... u softveru za prženje.
Ako će te tražiti jednostavnu distribuciju uzmite rađe Ubuntu. Problem Ubuntua jest što je to Internet-open distribucija pa ako nemate flat i broadband, zaboravite, jer je svako malo potrebno nešto skinuti sa Neta kad vam zatreba neki lijevi program.
Mandriva i OpenSuse su ti dobri jer po defaultu s njima dolazi dosta softvera (govorim o DVD verzijama), ali nisu toliko intuitivni za konfiguraciju i podešavanje kao Ubuntu.
Potvrđujem, meni je dosta teško na Ubuntuu jer imam obični dial up modem, kojeg sam jedva natjerao da radi.
Da, PPP podrška je katastrofalno riješena u Ubuntuu i generalno Gnome-centric sučeljima...Za Dial-Up su Fedora i Mandriva kudikamo bolje (Mandriva ima podršku za soft-modeme)...