Ja sam imao kvar na novom Cliu starom 10 dana.Nakon 45 dana nisu uspjeli otkloniti kvar te mi je distributer Renault Nisan Hrvatska ponudio zamjenu za skuplji auto naravno sve na njihov trošak.
Printable View
Ja sam imao kvar na novom Cliu starom 10 dana.Nakon 45 dana nisu uspjeli otkloniti kvar te mi je distributer Renault Nisan Hrvatska ponudio zamjenu za skuplji auto naravno sve na njihov trošak.
Ima da odmah daju isti auto koji si kupio uz punu vreću poklona i pismo isprike.
Ili da ti vrate pare za neko smeće koje ne radi kak treba.
Ja bi to na sva zvona dala, u sve novine, na sve internet portale, u Udrugu za zaštitu potrošača, proizvođaču u Francusku.... uh :bat:
žene.
zato ni ne možete biti na vlasti ;)
bravo !!! tako treba sve ih stjerati u ku....
kada izlazi tvoje pismo :wave:
supersranje sa tim motorom i kod bmw-a :king:
skinuto sa legalis-a
MINI COOPER
Bok!
Imam vrlo sličan problem sa MINI-jem kupljenim kod Tomića. Auto je kupljen na leasing u travnju 2007. Bio je skup k'o vrag. Očekivali smo kvalitetu.
Čim je zahladilo, pojavili su se ozbiljni problemi sa kretanjem. Kad krećem, auto ili jako trokira ili se skroz ugasi. To je stvarno opasan kvar.
Uglavnom, ostavili smo ga u servisu gdje su zamijenili sve živo! U servisu je bio (i još je) kontinuirano 80 dana. Pismeno smo dopisom nakon 45 dana zatražili novi auto, a Tomić nam je vratio dopis da njihova diagnostika ne detektira nikakav kvar pa da je po njima ispravan i da ga podignemo.
Nismo ga podugnuli nego im je odvjetnik poslao zahtjev da dozvole da ga pregleda sudski vještak. Dali smo im rok tri dana za odgovor, od toga je prošlo već dva tjedna.
MINI COOPER
Hvala na odgovoru!
Dali su nam zamjensko vozilo, prvo na dva tjedna jedno koje je imalo isti kvar pa smo ga zato vratili, a onda jedno ispravno ali sa ljetnim gumama - s obzirom na to da je to BMW a vani je bilo sve zaleđeno, nismo ga uopće mogli koristiti.. Ubrzo su ga zatražili natrag, pa smo ga vratili.
Odvjetnik nam je savjetovao istu proceduru kao vi, samo što kaže da slobodno možemo odmah podići auto uz to da Tomiću odmah slijedeći dan pismeno pošaljemo dopis da smo nakon preuzimanja primjetili da kvar još nije otklonjen.
Neslužbeno smo u servisu saznali da isti problem imaju sve BMW jedinice s motorom 116 na području bivše Juge, Turske i Rusije, i da BMW to ne zna otkloniti niti softverski niti mehanički.. Što se MINIja tiče, ovih dana su zaprimili još jedan s istim problemom...
Auto plaćamo i potreban nam je, ali ćemo pokrenuti proceduru. Jedino nisam sigurna protiv koga - Tomića ili Leasinga.. I što možemo dobiti? Leasing rata je tako visoka da nam se ne isplati raskidati ugovor s Leasingom, čak ni ako nam vrate polog. Jeftinije bi nam bilo da smo vozili rent-a-car.
A nisam baš sigurna da ćemo od Tomića sudskim putem uspjeti dobiti novi auto.
U svakom slučaju, hvala lijepo na pomoći!!!
Molim da se to kopira i na ostale forume na koje se kopiralo i prvotno pismo!
Diplomatska borba se nastavlja!
Poruka frenda svima:
"Ovako stvar je rješena jedino uz pomoć novinara i Vas koji ste mi pružili potporu,HVALA VAM. Pristali su mi otkupit vozilo po nabavnoj cijeni i vratiti uloženo.Tako da je za mene stvar riješena.Svi koji imate bilo kakvih problema sa Vašim vozilom slobodno me kontaktirajte na moj mail:hortikul@zg.htnet.hr da Vam pružim "stručnu" pomoć.Ako kupujete Peugeot 207 1.6VTI Sport pack 07g, pazite da Vam ne uvale naš koji če vjerojatno probat skrpat i nekom uvalit br.šasije našeg vozila je: VF3WC5FWC33913536 (stvarno je za WC kao što pokazuju slova u broju šasije)
Ovo nije upućeno da bi rušilo ugled PEUGEOT VOZILA nego naših balkanaca zaposlenih u PEUGEOT HRVATSKA DOO , i zaštitu nas kupaca.Također je poslan mail u središnjicu Peugeota u Francuskoj,a odgovor smo dobili u roku 2 sata.
Posebno zahvaljujem jedinim nepodmićenim medijima u RH:
24 sata i potrošačkom kodu na HRT-u.
Hvala još jednom Hort"
:klap: :beer: :thumbup:
bravo!!!! :wave:
evo kopirano na cice.com.hr forum...
btw.bas mi je drago da se uspio izboriti! to je prava rijetkost!
Svaka čast.
Još kad bi dobili i novod glavnog distributera...