Tolko su svari stavili u taj moba a to nisu!!!
:suicide::suicide::suicide::suicide:
Printable View
Šteta što ni jedan mobitel nije savršen. Svakome mobitelu nešto fali. Baš gledam neke SE, imaju sve, a nemaju autofocus. Stvarno šteta... Ja bi napravio jedan mob sa svime i svačime, pa bi prodaja išla ko luda.
Inače mob je fkt dobar po karakteristikama, symbian, pun pogodak!
Jedino nema Wlan...
a to je prilicno velika mana za mobitel visoke klase.= Citat =:
Jedino nema Wlan
ova Nokia je symbian,ima GPS,2,2 inča QVGA ekran sa 16 mil. boja,369mHz procesor,5mp kameru sa AF-om i ksenon blicem,video 30fps i HSDPA i mislim da bar po specifikacijama pripada visoj klasi.mozda dizajn i nije na toj razini,ali spec su vrhunske.
jedini nedostatak je nepostojanje WLAN-a.
upravo zbog nedostatka W-lana i dizajna, te samo brojčane oznake (umjesto slovno brojčane npr Nxx), mobitel ne pripada visokoj klasi.
u ostalom, nokia već ima N82 koji ima sve što si naveo i w-lan, stoga mislim da je ko 6220c namjerno izostavljen W-lan, nebi li mobitel bio jeftiniji, i da nebude konkurencija n82ci
ako nema WLAN,ne znaci i da ne pripada visoj klasi.dizajnom svakako ne pripada,ali po specifikacijama i bez obzira na brojcanu oznaku mislim da pripada visoj klasi.
i 5800 Tube ne pripada N seriji pa je svejedno mobitel visoke klase s obzirom na specifikacije.
Ako tko ima, nek postavi noćne slike uz upotrebu blica, po mogućnosti, s osobama na nišanu.
Kaj je ljudi nema niko ništ više za komentirati !?
Ta nokia je došla u T-mobile!!!