Čak i manje, manje od 1900 kn ;) Ali možda je mislio 400 eura... Ali u svakom slučaju cijena nije loša :)
Printable View
ma mislio sam na $ samo sto ja drzim dolar 6kn...neznam zasto...moja greska....
da 410$ je 1886.30kn...
Evo da malo ozivim ovu temu... :)
Najavljen je i "G700 Business Edition"
http://img.gsmarena.com/vv/bigpic/se-g700-be.jpg
LINK (GSMArena)
Koliko sam shvatio da je to isti mobitel, ali bez kamere i crni...
evo ga u vemilu po cijeni od 2399kn
http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp...onija&c=C20107
i ovo je zadovoljavajuće,iskreno nisam očekivao ovoliko ize cijiene novijih modela tako da je na ovaj način SE ponudio nekoliko veoma dobrih modela po relativno nizim cijenama od očekivanog...iako je istina da je ovo realna cijena uređaja,naviknuti smo na nešto više cijene
u hg spotu je 2449kn....
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx...00&podgrupa=90
i u intelkomu je 2449kn........
http://www.intelkom.hr/proizvodi.php...t=SEGSM&page=3
treba pohvaliti ekipu iz SE jer stvarno su spustili cijene koje su sada dosta nize od Nokijinih.
Imam par pitanjaca.
Posto sam novi u SE i prvi put vrtim symbian na mobu zanima me:
- ima li tko vec iskustva sa trajanjem baterije g700 i dali se moze produziti vjek trajanja?
- je li moguce da se namjesti da kada stigne poruka ili kad se propusti pziv da mob baca nakon par minuta nakon sto je propusten poziv ili porukica ponovo zvuk ili neki signal da me zvucno obavjesti da sam fulo nesto? To mi je odlicno bilo razradjeno kod motorole pa mi sad fali.
- Gdje se mogu nabaviti temice za G700 ako netko vec zna jer nisam uspio naci kompatibilne jos. :(
hvala
@HvRv,
Nema potrebe otvarati novu temu ako pogodna vec postoji.
Takodjer, procitaj pravila o naslovima tema, pa drugi put kad otvaras temu napisi naslov po pravilima.
nisam skuzio da vec postoji temica.. :cry:.. sorry.
@HvRv:
- Iskljuci UMTS/3G, i baterija ce ti duplo duze drzati...
- Postoji program za poruke, ali za pozive nisam siguran. Program se zove "Message reminder". (pogledaj ovdje)
- Stvarno neznam, jesi isprobao teme od P1, M600... Pogledaj si ovdje, ja na P990 koristim uglavnom originalne teme...
1. Kako stavit temu,skinem je sa neta,ubacim na mob i na njemu piše da format nepodržan
2. Prebacio sam preko BT neke pjesme i one su mi se spremile u dolazne poruke(znam da je tako u symbian mobitelima) ali ne znam kako ih prebacit u mem. karticu
1. Mislim da trebaš instalirati temu, ne možeš samo ubaciti- tako je barem na ostalim symbian mobitelima, afaik.
2. Si probao, opcije> spremiti na memorisjku karticu?
Pitanje broj 2 sam u međuvremenu riješio
znam da je trebam instalirat ali ja je ubacim na mob da je mogu instalirat i kaže mi da je format nepodržan
Koje ti teme pokusavas instalirati? Ekstenzija od tama ti je *.utz i ako je pokrenes onda te pita da li zelis instalirati temu. Temu mozes odmah nakon instalacije postavti ili kasnije mjenjati/postaviti u CP-u.
e meni je internet "izbacio" rara teme
EDIT:zna li netki neku stranicu sa temema za G700
Pa ako udjes u njih da li je unutra *.utz file?
Ako nije, tj. ako su neke slike i drugi fileovi, onda samo preimenuj u *.utz i radit ce ti bez problema.
Pozdrav
evo ga riješeno
Hvala @nOOb
EDIT:
zna li netko kako mogu izbrisati igricu sa g700?
Nisam siguran kako je kod G700, ali probaj ovo:
Control panel -> Other -> Uninstall
ili
Control panel -> Device -> Storage wizard
ili
File manager -> More -> Device -> Uninstall
ili
File manager -> More -> Device -> Storage wizard
evo uspio još jenom hvala @nOOb
Ubacila sam teme na memorijsku karticu pod mape TEMPLATES preko BT i sada na mobu nigdje nemogu naci tu mapu niti te teme..dobila sam tek neki dan mob i apsolutno se ne snalazim na njemu..ako netko ima kakav savjet ili uputstva neki link nekja trebam pomoć: tomato:
Odi u Control Panel -> Device -> Themes i tamo je potrazi.
Neznam tocno strukturu kod G700, ali bi trebalo biti slicno...
pa mob nema opciu controla panela..dobro, tnx svejedno
:-D
Isprike na brzopletom odgovoru... :)
Na G700 je nesto drukcije, sad provjerih...
Main Menu -> Settings -> Displey -> Themes
Sve teme koje instaliras tamo postavljas/mjenjas i brises...
Pozdrav