tema menager je super stvar radi imaš oko 51 temu koju možeš promjeniti kad god hoćeš od i ficha do i phona preko viste i toga sličnog moja žena kristi i sve je ok .
Printable View
tema menager je super stvar radi imaš oko 51 temu koju možeš promjeniti kad god hoćeš od i ficha do i phona preko viste i toga sličnog moja žena kristi i sve je ok .
5) ha omogućite memory card koristeći se PC te odete na Memory Card/Removable Storage....ovaj dio nikako ne kontam sto cu snjim
Daj malo bolje objasni taj problem.
Instaliraš menager?
Kakvo "omogućavanje memory carda"?
5) ha omogućite memory card koristeći se PC te odete na Memory Card/Removable Storage. ili ti ga 5) Once in mass storage mode connect to the PC and navigate to the Memory Card/Removable Storage. Uopce ne znam sto treba tun ne znam kako doc preko compa do memory carda
Aha!
Odeš na mobitelu u USB postavke i staviš na masovno spremanje.Zatim spojiš mob na komp preko USB kabela i tada ćeš imati pristup memorijskoj.
Ja ovo ne mogu nac: Memory Card/Removable Storage....edit:valjda sam to riješio ali sada kada se iskljucim sa kompane znam kako postavit temu stavim onu drugu od vrha (to je meni T-mobile) i ne znam sto dalje
da li netko moze jednostavnim rjecnikom objasniti postupak stavljanja theme managera, jer ja nikako ne shvacam. bit cu jako zahvalan
Poslao sam ti na PM ali moze li mi netko objasniti zadnja dva koraka tj mjenjanje tema na mobitelu
@ Dom
Ne znam koja uputstva čitaš tako da ne znam na koja zadnja 2 koraka misliš.
Mjenjanje tema u menageru ili na samom mobu(srebrna, crna)?
Nema jednostavnog načina za instalirati.To mora biti tako.
Evo ti par dobrih linkova pa prouči.Ako budeš imao kakvih pitanja, pitaj.
http://www.ku990.co.uk/wiki/index.ph..._Theme_Manager
http://www.thememanager.jaykmorgan.co.uk/
Napravio sam, hvala vam svima ali ja ovo necu koristit jer uzasno steka
Instaliraš jednu temu sa EFS-om i sve u redu.
Evo par stvari koje su meni pomogle...
http://www.metacafe.com/watch/104196...phone_or_else/
http://www.ku990.co.uk/forum/showthr...ght=theme+list
Pusa:comp:
Kupio sam novog wievety-a i u njemu je vec bila instalirana aplikacija google maps al prastara verzija kad pokušavam instalirat novu verziju javlja mi da moram ovu staru izbrisati a ja neznam kako jer u izborniku nema "delete" kao sve ostalo kojim bi se to softverom dalo izbrisati (u MEDIA_BUILDER-u nemogu nigdi naci aplikaciju)??????
S EFS MEDIA Builder izbrišeš sadržaj i direktorije koji su u LGAPP / Media / Java / AMS.
Zatim u LGAPP / Media / Java / AMS katalog, izbrišeš datoteke:
_folder_db_
_chapi_db_
_ms_db_
_push_db_
Zadnji fajlovi su generirani od strane samoga telefona,nemaš razlog za brigu...
-Restartaj telefon
Provjeri aplikacije i igre menia, to bi trebalo biti prazno. Sada možeš ići na Google Maps web stranice i instalirati novu verziju.
New Google Maps
Napomena jedna...;
ako restiraš firmware moba,aplikacije i igre će se povratiti...Ako hoćeš to izbjeć,možeš obrisati sadržaj foldera LGAPP/MEDIA/JAVA/BACKUP.
Imam jedan problem, ako mi tko moze reci kako ga pokušati ispraviti.
Slučajno sam pri unosu novih tema na gore opisan način izbrisao originalne teme i naravno sad ne mogu koristiti mob.....ima li načina da sam to riješim i kako ?
Hvala , unaprijed.
Koji ***** mi se nece instalirat pc suite?prilikom instalacije mi dode do prebacivanja filea dxnt.cab i jednostavno stane?please help quickly
Radio sam backup kako je gore navedeno ali mi se pojavila greska i ekran na mobu mi je ostao zute boje.
Probao sam ugasit i upalit mob i opet je zut.
Sta da radim?
Ljudi dajte molim vas pomognite, hitno mi je.
ako si radio preko efs media buildera...otvori taj program...odi na EFS explorer..izbacit će ti dva prozora(daljinji prozor je naziva LGE EFS Explorer...a ovaj prvi je Select port....sad uštekaj :p usba data cabel..i izbacit će ti poruku (na kompu) u Select portu....tamo samo kjlikni na onaj kvadratić oi stisni select..kad si to napravio MORAJU ti se pokazat u prozoru LGE EFS Explorer nazivi "foldera" na mobu..zamjeni folder naziva TOTO u naziv LGAPP i stisni refresh negdje malo dalje od naziva..na kraju u istom prozoru(LGE EFS Explorer)odi na disconnect(nalazi se na sredini prozora lijevo)i to bi trebalo biti to!!
Jel ti nije uspijelo po ovom napisanom?
= Citat =:
ako si radio preko efs media buildera...otvori taj program...odi na EFS explorer..izbacit će ti dva prozora(daljinji prozor je naziva LGE EFS Explorer...a ovaj prvi je Select port....sad uštekaj :p usba data cabel..i izbacit će ti poruku (na kompu) u Select portu....tamo samo kjlikni na onaj kvadratić oi stisni select..kad si to napravio MORAJU ti se pokazat u prozoru LGE EFS Explorer nazivi "foldera" na mobu..zamjeni folder naziva TOTO u naziv LGAPP i stisni refresh negdje malo dalje od naziva..na kraju u istom prozoru(LGE EFS Explorer)odi na disconnect(nalazi se na sredini prozora lijevo)i to bi trebalo biti to!!
nije..nece mi uopce da nadje mobitel pa da mogu u te foldere promjeniti onaj prvi naziv
nisam a kak se to radi..