Ja sam za Optimu...makar mi nije dostupna kao ni jedan drugi operater....
nego t-com...:satan:
Printable View
Ja sam za Optimu...makar mi nije dostupna kao ni jedan drugi operater....
nego t-com...:satan:
Optima mozda i ne stoji financijski sjajno, ali ponuda je odlicna i korisnici zadovoljni, to im funkcionira kao WOM marketing sto je sjajno.
Ja npr kao njihov korisnik sam toliko zadovoljan da cu ih preporuciti svima, a kad skupe dovoljan broj korisnika proci ce im i financijske teskoce.
Dionice su im za sad banana :hunter:
imam optimu...asdl flat i tel...sve ok...cijene su super....ja zadovoljan...neznam nikoga tko ima metronet....
sljedeci mjesec mi istice ugovor za maxadsl.dostupna mi je optima i metronet.mislim se prebacit na optimu.ili je metronet bolji?
jesi pročitao prethodnih 30 postova na ovu temu?
uzmi u obzir da kod metroneta imaš voip telefon, koji ti ide preko modema, i ovisan je o struji i samom modemu...
A gle. Metronet ti je Ok. Mislim da tu nema vece razlike. Svatko ima svojih neugodnih iskustava sa nekim operaterom. VoIP ti nije ni toliko los, pogotovo kad uzmes u obzir da se prioritet i kvaliteta usluge mogu prilagoditi jednostavnim pozivom i po potrebi. I jeftinija je instalacija kod Metroneta.
naivno razmišljaš jako naivno ili ti tata placa racune pa ne znaš o cemu se zapravo raspravlja ovdje , ponovit cu ti ---Metronet vs Optima--- .
T-comu bi i dalje placao samo potpis ugovora 400 kuna ili promet 20 kuna svaku gigu da nema konkurencije na tržištu . Pokušat cu ti to objasniti ovako , to se zove Monopol pljačkaj narod dok ne zna za drugo ,sjecaš li se da smo nekada svi placali razgovore T-mobile-u 3.75 , i sad kad je došla konkurencija može kod Zuhre i mog brata Roberta za 1.20 ili 0.99 lipa .
AL mlad si ti naucit ceš još svašta . :tomato:
Evo, i meni jučer napokon došao Metronet. Prvi dojam je odličan, veza je brža od nazivne (2320 kbit/s), a telefon radi savršeno. Jedina zamjerka ide na router, na kojem je Metronetov firmware što znači da ne mogu podešavati gotovo ništa, a uz to brzina WLAN veze dosta oscilira. Probat ću ga flashati tvorničkim fw-om, vjerojatno će onda sve biti kako spada.
Ne znam - meni je sve dopušteno što bi se normalnog korisnika ticalo...
Mah, pokušao sam pročitati username i pass za pristup na Moj Metronet, ali je konfiguracijski wizard jednostavno zaključan. Frend ima isti taj 780 WL od Iskona i ima malo više opcija od mene. Očito je Metronet stavio n00b protection ;D
Ne znam za vas, ali kod mene je stanje ovakvo.
http://www.speedtest.net/result/274081264.png