nečeš ga dobiti sa servisa tako brzo..4mj..je mojem trebalo kada muje soft riknuo...
Printable View
nečeš ga dobiti sa servisa tako brzo..4mj..je mojem trebalo kada muje soft riknuo...
onda si nosio u krivi servis...kakva 4 mjeseca...sve što prelazi dan, dva na takvom kvaru nije ok....nemojte ba čačkati sami po tel...kasnije samo glava boli...pogotovo ne po skupim ;)
..u emsc--službeni.. A sada ti je sve m-san...
ima li novosti oko unlocka? jel se moze ovako otkljucat ovi sada iz tele2.. sto svi pricaju da se ti nemogu ovako otkljucat, nije bas da mi se isprobava da zajebem nesto, tek dolazi sa servisa... tamo su mi rekli da je kod njih 150kn otkljucavanje inace, no misli da ne moze taj otkljucat, da bi trebo ic kod nekog unlockera da ne zajebe soft i dalje ce mi priznat garanciju, valjda jer neki kupljeni u tele2 ionak dođu otkljucani navodno.. kolko je kod unlockera, standard 50kn il, i zna li netko jel vrijedi ova metoda za one iz tele2..
50 KN,haha...oko 150-200 bi ti bio standard za taj tel...može se otključati naravno - full unlock bez ikakvog flashanja ili bilo čega :)
ne kuzim zasto 150kn,tu se pricalo za besplatno solo dekodiranje,znaci ne radi na ove iz tele2? pa tolko je u servisu njihovom rekao. sta nije kod unlockera dosta jeftinije,pitat cu kod ovog di sam znao dekodirat, kak ste vi ostali dekodirali? u najgorem slucaju je univerzalna kartica di se ne mora rezat, samo izgleda da ce malo teze stat unutra
To je zato što KU990 iz tele 2 ima novi security u fw-u.= Citat =:
ne kuzim zasto 150kn,tu se pricalo za besplatno solo dekodiranje
I koji je konacan odg.
Moze li se odkljucati ku990 kupljen u tele2...???!!!
da, al ne isplati se dat 150kn za to, rađe onda unlock karticu koja kasnije ostane kad prodas mob..
http://www.cesarica.net/index.php?topic=3060.0
dal onda moze ovakva kartica, ta je kazu novija od one di se reze sim, jel, moze li ta onda otkljucat ovaj ku990 iz tele2.. valjda ce stat uz sim unutra jer je malo mjesta mora se gurat, dal je probao netko? i dal je to puzdano, nece gubit signal, il ikakav losiji utjecaj na uređaj(signal,trajanje baterije,prekidanje kontakta s karticom pa da se gasi uređaj il ista slicno..) ?
Cuo sam da lik u Brodu odkljucava telefone(ja sam ga zvao) za malo vishe od 15 evra, a moze on da uradi ili neki lik u Beogradu.Posebno sam naglasio marku i da je kupljen u tele2, rekao mi je da takve moze da odkljuca u roku od 2 min. I da necu da nadjem nikag ko to moze osim njega...!
Evo sada krece pa vam javi sta je bilo....
ja sam ga kupio isto u tele2 a imam simpu tako da sam prije par dana uzeo sim unlock card
za sada sve radi kako treba, jedino karticu treba malo zarezati
http://www.iclarified.com/images/new.../9891/9891.png
Stane sve i radi sve, eventualno se moze desiti da baterija traje krace, ali to je rijetkost.
ako je netko otkljuco ku990 kupljen u tele2 da li bi bio tako ljubazan da mi na PM posalje gdje je to ucinio i koliko ga je kostalo, dosta mi je tele2, ocu svoju simpu nazad
da ne otvaram novu temu, frend me zamolio da pogledam jel se može otključat ku 990. pošto nemam iskustva sa lg-em, a vidim da neki vele tu da se može otključat, a neki ne molio bi vas da mi netko odgovori dal se može otključat ku990 kupljen u 10. mjesecu prošle god. u tele 2.. unaprijed se zahvaljujem
može ali "će da platiš"- ništa freeeeeeeeee.......
Pozdrav svima.
Nije mi jasno, ono sa rapida radi il ne? Neko je napisao da kod njega je ok, drugi pak nešto o žutom ekranu.
Može tutotial od onog što mu radi kak treba?
(kako si uradio i koji fajl si skinuo: 1 il 2 link?)
Hvala