tako je, to se svima na operi događa. nadajmo se da će se sredit :)
Printable View
ja još uvijek čekam verifikaciju... :-/
probao preko IE, ali kaže da broj čeka verifikaciju...
šta, da pošaljem mail Roby-u ??
A probao sam poslati poruku onako free, na svoj broj i opet mi nije došlo ništa.. :(
EDIT
nakon 2 minute mi je napokon došla poruka, ali nepiše tko ju je poslao. ne piše broj... :-/
naznam, kako srediti ovu verifikaciju...
stranicxa je super meni sve uredno radi
zero dajem 5++
Super stvar, registrirao se, dobio verifikacijski broj, ali kad sam poslao poruku nije stigla!
Bez registracije mi stiže poruka, i to brzinom svjetlosti super je sajt!
Meni samo nije jasno,piše da ne radi sa tele2 i tomato mrežama,dal to znači da ni ne može slati na te mreže ili samo da se ne mogu registrirati korisnici tih mreža? :jehon:
Pa pročitaj na stranici kaj piše.
Što znači da ako imaš acc, onda i radi! :)= Citat =:
Nemožete slati poruke i napraviti account sa brojevima na Tele2 i Tomato mrežama!
Ukoliko imate Tele2 ili Tomato pošaljite mail na robyhr(at)gmail(dot)com da vam rucno napravim account.
Na vipu sam, rego se ali nikako da dodje verifikacijski kod na moj broj moba. Nadimak je isti --> lika091
meni sve valja....kod stigo za 2 sekunde.... svaka cast onome ko je to napravio....
hm nadam se da ce ovak i ostat jer ak se bude trazila zarada u tom sto je i logicno onda ce bit shit...
Kad idem na reg. i stisnem dalje da mi posalje verifikacijskim kod otvori mi se prozor sa porukom
Greska kod otvaranja!
:-/
dugo je trajala....a baš je bila skripta odlična za slanje jbt....u sec dolazilo i plus mogo sam slat sa prijateljevog moba (poslo activation key na njegov mob i reko mu da mi ga da :))...oće li proradit ovo ikako više?
meni i dalje radi . . .
sad sam slao sms, i radi bez problema . . .
radi, premješteno je na drugu stranicu, pogledajte prvi post.
Za ove koji nisu dobili:
Jel moguće da je za to kriva okacija gdje jeste(slab signal, jači signal od druge mreže itd)?
Meni se javlja problem nakon ukucavanja verifikacijskog koda= Citat =:
The page cannot be displayed
Evo, i ja sam probao i radi super. :)
Nisam pokusavao sa registracijom, vec sam poslao sebi 4 SMS-a i svi stigli (prvi sa Opere - stigao odmah, druga dva sa Firefoxa - ustopala, cetvrti iz IE-a, koji je otcepio i ova dva).
Svaka cast za sajt! ;)
Žao nam je, server preko kojeg je ova stranica radila je ugasen...
Bilo je kratko ali slatko...
Do sljedeceg pronađenog servera, pozdrav!
Bas je bilo kratko...:comp:
Nadajmo se da će naći server....