njet,nece..
jednostavno nemam s cim flesat..
a bojim se da cu ispraznit cijelu bateriju..
EDIT:
cini mi se da mi se to i desilo..nece vise ni u boot mode da se upali..
Printable View
njet,nece..
jednostavno nemam s cim flesat..
a bojim se da cu ispraznit cijelu bateriju..
EDIT:
cini mi se da mi se to i desilo..nece vise ni u boot mode da se upali..
daklem, baterija napunjena, mob se pali u boot modu, naravno code corrupt.
Kad ga idem flashnit sa bilo cim, probao sam sto mpova, cak i stockove koje mi je dao gogs, uviek mi stane flash an dijelu "Loading RAM downloader for bootloader" i tamo mi pise FAIL..
ima li rijesenja osim TPa, kojeg naravno se ne usudim radit, jer namam alat..
Jesi siguran da ti je bootloader na mobu i MP isti, ako nije onda nije ni čudno da ne radi, proba flashat onaj koji se već imao na mobu. Probaj flashat s P2k Easy tool ali verzija 3.9, pa kasnije s Flash&Backup 3.07
tak je malo probaj sa raznim programima, nema mjesta za paniku, svima se to dogadjalo .... ovaj my_love nisam nikad probao, a sto se tice buga u skinu sa okruglim menijima, jesi promjenio mmc_ucp_cyraes ? kad mjenjas skinove moras aktivirat odgovarajuci mmc_ucp ...
pa probao sam i sa istim MPom koji je gore bio, dakle theguru, nece ni on..nece nijedan MP da ide gore jednostavno stane..
bateriju sam punio, zice sam spojio, neznam do ceg bi jos moglo bit, osim TPa, kojeg eto nebi bas radio ako nemoram hardverski..
evo malo sam punio bateriju jutros, i prodje mi loading ram downloader for bootloader, i onda patcha cg1, ali onda stane na 3% (kad flasham theguru)..
jel moguce da onda je baterija slaba pa da je punim pola sata, sat?
ili TP?
evo izgleda da sam nabavio torks, samo nemam s cim rezat lim..
:Smuchac
Znam to da MP od L7 pasu na v360 ako imas isti bootloader.
imam k+jos jedno pitanje. u mobu mi pise da imam ukupno 4.5 MB. prije sam imo 8MB. dali mozda ostaju neki failovi od MP n a mobu. ako da kak to rijesit
ne, to ti sve ovisi o MPu..
jedan MP moze imat 6mb, drugi 8mb, trecii 4mb..itd..
ok! vec sam mislio.....
thx
dali mogu ovo stavit na v360:MM_Mod2 [DCR Renovated] : R4513_MM_Mod2_DCR BootLoader: 08.D0 DRM
ne zelim bez veze skidat s neta
ima netko rijesenje za moj problem?
Dosli smo do te faze kad treba ucinit nesto sto nisi nikad radio. To opet nije tesko al ti nemas hrabrosti,alata i sto vec ne,tako da ti savjetujem servisera...
Daj ti lijepo flashaj Yuet1.8 preko RSD Lite. ako neće nakon par puta, onda TP...
ah, da nastavim na ovaj topic..
daklem, flashao sam gore quantuma, koji je dobar i svidja mi se skroz, i najvaznije, rade itunesi :)
sad me zanima samo jedna stvar, onaj patch il sta je vec, da mogu svirat pisme do 320kbps, posto na kartici imam par sa vecim kbps od 128 (il 192 koliko vec podrzava default) a neda mi ih se skidat i pa prebacivat bitrate i onda opet stavljat gore..
anyone? :confused: