što?? pa jednostavno mi se ne sviđa, nije to to.. ionako uvijek pijem mineralnu ;D
Printable View
Ima i kod nas vode u finoj ambalaži - Vindi vital. Voda s nekakvim okusima.
Vjerojatno je da se voda pakira u prozirnu PET ambalažu jer je i sama prozirna.
Nekakav općeprihvaćeni standard pakiranja za tržišta širom svijeta.
nemoj me na to podsječati :D :D
vani smo pokupovali puno toga bezveze i kao ko će više popiti :) ja sam eksa 2L, pa me drob bolio 2 sata.. jedva sam se mica :)
kasnije sam vidio da nije preporučljivo mlađim od 18.. ;D
ali opet, to nije čista voda.. to ima okus kao sok..
Sad sam zbog ove teme žedan. Idem po vodu... :notooth:
ček ak je logika da se voda flašira u prozirnu ambalažu, zake je jamnica u zelenim bocama????
Da, ali zelena-prozirna boca.
Vjerojatno nešto što nema boje samo po sebi ne treba stavljati u nikakve "obojane" tetrapake i slična čudesa.
BTW, možda se i moglo, ali u zadnjih 10 godina je prihvaćena PET ambalaža na svjetskoj razini i ne vjerujem da će se brzo mijenjati.
E, da, a Jamnica ima svoju tradiciju zelenih boca. Sjećam se još tamo iz vremena Yu onih teških zelenih od litru. Ali se toga pilo kod mene. ;D
mislim da ta zelena boja sluzi da bude bolja kakvoca mineralne.. ista finta je i s sa starom žuljom dok je još bila bordo boje..dok sad je zelena.. i nije mi kao prije..sad dal je to psihicki ili..ne znam, uglavnom..
...
danas sam pio sok u tetrapaku, i sto je najzalosnije nisam mu vidio boju..
i pocelo mi se je gaditi.. ..odkad razmisljam o tome..
...mozda je bio i crne boje, ili mozda je tetrapak bio prljav iznutra.. al ja to nisam vidio ;) nisam gadljiv..al kad bi imao prilike vidjeti da je tetrapak iznutra zmazan, smucilo bi mi se..
zato je flaša od Ribara potpono neprozirna, da neznaš kaj piješ...:notooth:
Jamnica je zelena valjda zbog asocijacije na prirodu (koja je zelena :) )
Ma bistra i jana rulezz...tu vidim šta pijem,a ne kupim tako neko s**nje u tetrapaku pa samo čekam kad će komadić nečega uletit u grlo da se ispovraćam...kad je voda u pitanju,sve prozirno,pa čak i čaša...:tomato: