Ako želiš čuti mišljenje više kupaca iz navedenih dućana ili provjeriti gdje je najjeftiniji određeni proizvod, idi na www.nabava.net
Printable View
Ako želiš čuti mišljenje više kupaca iz navedenih dućana ili provjeriti gdje je najjeftiniji određeni proizvod, idi na www.nabava.net
meni asusove bas nisu drage. rade pogledam neke druge proizvodace pa usporedim cijene i sto dobijem
Asusove ploče su najbolje trenutno. Jedino nisu nekog fancy izgleda ali meni je bitnija kvaliteta nego izgled. Ionaku je stalno u kućištu= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
meni asusove bas nisu drage. rade pogledam neke druge proizvodace pa usporedim cijene i sto dobijem
Asusove su 100% najbolje, a kaj te briga za izgled!
I MSI su dobre.
i abitove
Ja imam neku ECS Elite group za 400 kn i savrseno radi
frend je dao matičnu u HG spot na reklamaciju jer se nešto pokvarila i izgubili su je i nisu mu ništa platili niti dali drugu ploču jer mu nisu ni izdali nikakvu potvrdu da je ploča kod njih na popravku.
Ajoj koji zajeb. Ovo je za novine. Ne mogu vjerovati= Citat =:
Poslao: whiteboy
frend je dao matičnu u HG spot na reklamaciju jer se nešto pokvarila i izgubili su je i nisu mu ništa platili niti dali drugu ploču jer mu nisu ni izdali nikakvu potvrdu da je ploča kod njih na popravku.
Ja sam u svoj komp upgrejdo u Sensu,jako su ljubazni,bili su mi stavili neku krivu memoriju i komp nije radio i to su sve sredili za dva sata.Moja preporuka:Senso:)
Pa osobno mislim da je malo glupo ne zatraziti nekakvu potvrdu o predaji maticne na popravak.Znaci tvoj frend je uso unutra,ostavio maticnu covjeku u ruke i otisao.= Citat =:
Hmmm,bez uvrede ali po meni jako nepromisljeno.
I sad se postavi u kozu onog radnika u hgspotu.
Dodje ti neko i kaze " Dosao sam po maticnu"
"Koju maticnu"
" Tu i tu"
" Potvrdu molim"
" Nemam je,nisam je ni dobio"
Bez obzira koliko nefer ljudi radilo u hgspotu,tvoj frend je zeznuo stvar.
Pozdrav
P.S. Osobno imam Abit an7 i radi perfektno. Osim jedne stvari. Ta ploca ne voli bas Serial ata 150 diskove. Malo znaju stekati na toj ploci. Stavi ide disk i sve radi perfektno a za overclock necemo niti pricati.
e sad sam se sjetio. Moj frend je kupio mp3 player u hgspotu i nakon par mjeseci pokvario mu se i odnio ga na servis i kad se vratio po njega tip mu je zabunom dao neki 10 put bolji mp3 player. .. tak da se ponekad isplati servisirat u hg spotu...
Tako je meni bilo u Mercatoneu,crko mi Dvd-player(moja krivica),i tip mi dao još bolji model.
jel tip skužio da je tvojom krivicom crko dvd?
Na moju sreću ne!Na dvd uredajima se može mjenat softvare kao na mobićima,to sam ja radio i stavio krivi softvare i više nisam mogao upaliti dvd
Savjet:Nemojte kupovat u King racunalima osim ako baš morate.Kad sam ja kupio komp prije 2.5 god su mi dali lošiju graf. karticu od one koju sam narucio.Kasnije sam isao staviti jos 256 mb memorije i komp je na servisu bio dva dana!!!Inace se mjenjanje ili nadogradnja memorije obavi za najvise 15 mb!
valjda 15 min?!
da 15 min brzo pišem pa radim greške
Ja nemam s njima problema. Stari zna gazdu M-Sana i kad mi je riknula matična odvezo sam je u M-San i drugi dan došao po novu= Citat =:
Poslao: IggXy
Savjet:Nemojte kupovat u King racunalima osim ako baš morate.Kad sam ja kupio komp prije 2.5 god su mi dali lošiju graf. karticu od one koju sam narucio.Kasnije sam isao staviti jos 256 mb memorije i komp je na servisu bio dva dana!!!Inace se mjenjanje ili nadogradnja memorije obavi za najvise 15 mb!
E da i ja imam vezu s nekom trgovinom...
Meni se King zgadio i tamo više nikada!
Ja još imam vezu u Microline-u. Sve nabavljam po veleprodajnim cjenama
Meni netreba veza jer kupujem na crno,a sad kad sam upgrejdao komp u Sensu mjenjao sam procesor i memoriju,nisam imao muda stavljati sam procesor jer sam pije toga slomio P4 2.4 mhz
nemam komentara,naravno na tvojeg prijatelja........= Citat =:
Možda je na maticnoj bio neki manji kvar pa su je "ukrali",u našoj državi sve je moguce
da baš su tamo toliko jadni da bu krali matičnu.........
sigurno negdje skuplja prašinu pošto nigdje nije ni zavedena