Pa stisnes na mobitelu desno,*,lijevo,lijevo,+,lijevo,+ i nades koji ti je main i fs . Kad vidis koj ije skines sa one stranice takve . btw netreba ti sve vec samo main. dakle trazis samo main
EDIT:
imaš većinu maina na http://topse.ru/
;)
Printable View
Pa stisnes na mobitelu desno,*,lijevo,lijevo,+,lijevo,+ i nades koji ti je main i fs . Kad vidis koj ije skines sa one stranice takve . btw netreba ti sve vec samo main. dakle trazis samo main
EDIT:
imaš većinu maina na http://topse.ru/
;)
Ma mislio sam da mozda postoji nacin da ga izvucem iz mobitela. Znaci trebam ga procitati (to je ono prvo, recimo meni je : R8BB001prgCXC1250446_GENERIC_FY R8BB001) i onda to potraziti na netu. To pitam u slucaju da zelim nebrendani mobitel otkljucati s mreze upotrebom patcha.
sry jos usvajam gradivo. :blush:
Evo bas sam napisao da ne kuzim cirilicu ali uspio sam se registrirati i sada skidam sta zelim. :five:
:respect:
cirilicu skines preko google translate.
A neznam mozada se moze iz moba izvadit nekako al teško.
ovak imam problem..ustekam mob..i sve to napravim i nade ga...i sad idem ono backup GDFS i to krene ocitavat i nikak da ocita..prode 5 min nis..pustim 1 h i nis..stalno ocitava..probo sam sa k800 i sa k750 i na oba isti problem..sta bi moglo bit..a inace nisam nikad radio s tim..
EDIT: a jesam glup..mislim da sam skuzio problem..c nisam drzo
imam problem kod fleširanja i otključavanja...
sve napravim kak mi piše... skinem sve to pa i sim lock remover...
upalim mob... počne vokmen sve super, stavim vip karticu (mob je iz t-mobajla, [K530i]), i onda ni napiše
CONFIGURATION ERROR. PLEASE CONTACT YOUR NETWORK OPERATOR OR SERVICE CENTRE...
kad ga ugasim opet vokmen (to je dobro ne?)...
al kak ga otključati
to sam starome kupil, i sad ga nemrem otključat a oču baš ja to napravit
imam SETool2lt 1.11, sa qamaker-om i u rar.-u (W660_R8BB001_RED52.rar) imam
to
(W660_R8BB001_FS_S_E_EUROPE_RED52.fbn),
to
(W660_R8BB001_MAIN_GENERIC_FY_RED52.mbn)
i to
(HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE.zip) - u tome imam tpa
i posebno (Remove_SIM_lock_W660_R8BB001.vkp) to
u setools odaberem gore telefon w660i možda sam tu fulal...
neznam, zato molim pomoć.... hvala...
sony kompliciraniji od n82, nevjerujem
prvo moraš napraviti debrand ili flešati u w660,ovisi što želiš
onda ide prvi korak bypass DB 2020/add main-znači ako si ga flešao u w660 onda od w660 a ako je k530 onda čisti generic firmware/misc files-tu staviš quick access patch kojeg napraviš s qakerom i flash
pratiš upute od setoola i kad te pita za patch klikneš no to apply
kad dobiješ elapsed sec onda je gotovo,ja tu upalim/ugasim mob
sad ubaciti unlock patch
setool,izabereš w660,kvačica u use quick access patch,misc files->tu staviš unlock patch
write script i prati upute od setoola
i nisi napravio customizaciju
s setoolom napraviš to ovak
od customa napraviš tpa.zip(kad otvoriš rar file imaš tpa)
setool,mob w660,write script->tu staviš tpa.zip,flash i prati upute od setoola
s xs-om
u mapi di je xs.exe napravi mapu own_custpack i tu stavi custom,tj tpa(ne u zipu)
pokreni xs,kvačica u customize file system i izaberi own_custpack i flash
wtf
meni nepostoji folder qamaker ni exe file
i kad stisnem na link za download setool on meni skine v 1.08, a ne v 1.11
thx dude ;)
e i imam jos 1 pitanje
koji file moraju biti patchevi??
.txt?
moje se mob više neče upalit... bez staha... ja sam nekaj zeznul pretpostavljam... sigurno... idem spat...
ok došao sam do koraka 3 i neće dalje please help....
jednostvano se dolje loada i loada...duže od 20 minuta
Ok nakon 3 dana uspio sam unlockat svoj k550i.Mnogo hvala xulosu što mi je pomgao dan i noć, čak sam i sam sebi bio dosadan...hvala i d3nisu što mi je sj**bo hrvatski jezik umjesto da ga je unlocko...xulos je car:respect:
evo sam sve uradio po uputama i vec 10 minuta stoji remove cable remove battery for phone then press ready sto sada da radim da jos cekam ili prekidam ako smijem i nisam instalirao nove drivere mobitel je k800 evo je krenulo
Pa stisni gumb READY. :creep:
uradio sam sve po uputama iz ove teme i odradio sve do kraja i imam dva pitanja opet mi pokazuje da je mobitel zakljucan i drugo nikako da vratim hrvatski jezik do sada sam imao motorolu v3x ovo mi je novi mobitel pa molim za pomoc
Tesko je reci. Ako si sve dobro napravio, ne bi vise trebao biti zakljucan.
Ovo za jezik, jesi siguran da si stavio pravi FS i custpack?
Hrvatski je inace u firmware-u sa oznakom S_E_EUROPE.
Evo došao sam do ovog drugog koraka i u qmaker sam ubacio ovaj file.
W200_R4HA014_MAIN_GENERIC_ME_RED52.mbn
ali piše da mi nije podržana platforma.
Što sad?
nakon treceg koraka koji patch da stavim onaj koji sam napravio qmakerom i zatim sa xs++ ubacim custom koji sam ubacivao kada sam ga prvi put flesao i kada stisnem lijevo ** lijevo sto treba pisati kod mene pise zakljucano mnc2
idem ubaciti sve novo stavicu novi fles i ponovo probati otkljucati mob,i od kojeg moba mogu staviti fles k810i i w800 jesam li u pravu