Blackberry jede, veliki stručnjače, bateriju isto koliko E61i s Blackberry rješenjem - ništa više nego bilo koji drugi mobitel koji ne koristi mail. Jedino što je kod Nokie baterija malo većeg kapaciteta. Stalno si na "otvorenoj vezi", kako ti to zoveš, u oba mobitela. Nisi ni na kakvoj otvorenoj vezi - to je kao da kažeš da si stalno "na vezi" kad koristiš SMS. To što si napisao je čista besmislica, manageru.... :)
Pravi je problem u tome što Nokia nije dobro napisala taj komad softvera za svoje mobove i kvit. Ili jednostavno za takve slučajeve treba imati pravi BlackBerry.
Konfiguracijska poruka, knjigica ili kilo ćevapa, sasvim mi je svejedno..... Onaj u tehničkoj službi vjerojatno ima na compu za taj komad softvera knjigicu za ikonu, pa je tako zove.... Nisi valjda mislio da govorim o nekakvoj stvarnoj "knjigici"?!?. Osim toga, na mobitel ništa ne stiže, pa to nisam mogao ni vidjeti, to ide automatski. samo su tražili da si to sam radim, kad primijetim da mailovi više ne rade, što ne dolazi u obzir. Čega se ti hvataš... :thumbdown
BlackBerryjevac nisam, jer ga nemam, ali da je superiroran bilo kojem drugom mobitelu, što se pravog maila tiče, o tome ne treba ni trošiti riječi.... S takvim uređajem imaš d-o-s-l-o-v-n-o ured za van....
Ico, ako mail koristiš tu i tamo, mogao si preživjeti i s nekom drugom Nokiom, s obzirom da se tipkovnica ipak koristi s dvije ruke.... ali, znam.... mob je stvarno lijep.... i meni se sviđa..... Ipak, čini mi se da ću ga morati vratiti jer mail ne funkcionira. :(
Ne paše mi da moram svako malo provjeravati je li mi netko poslao mail, pa to i jest ideja tehnologije da mi se oglasi čim dobijem bilo sms, mail, MMS....
Imam firmu i treba bi mail, a naročito attachmenti..... Nokia, zakazala si - sjedni, jedan!
Sramota da ne mogu napraviti isto što i BlackBerry, a "najveća" su kompanija što se mobilnih telefona tiče.