Uopće se neće palit, nema veze, par puta mi je i pao sa stola, uglavnom prodajem pa neko ko se želi time igrat slobodno se javi, cjena 900 kn
Printable View
Uopće se neće palit, nema veze, par puta mi je i pao sa stola, uglavnom prodajem pa neko ko se želi time igrat slobodno se javi, cjena 900 kn
miro29 kako si zadovoljan sa MIO C 320 ?
Planiram ga kupiti pa bi mi savjet dobro došao.
Miro bok, ja ga imam u planu uzeti, reci molim te gdje si ga uzeo i koliko izađe tako bez EU karte i da li je već u ponudi takav, jer nisam vidio da ima takav u ponudi ali da priznam nisam ni baš obraćao pažnju da li je sa ili bez :confused:
da valja dao bi ga 1300kn ne radi i neda mi se više time igrat jer treba imati vremana i razumijeti se barem malo, ja nemam živaca
Moze mala pomoc za mio c320. Ovako otkjuco sam ga(mio autorun-beta6),zatim
sam stavio mio pocket i sad sam stavio miomap (NEW Jan.10 2008 version!) i kad
ga nadem u windows exploreru i pokrenem pocne ucitavat i onda izbaci FFUIERROR:unkown layer referenced - Identifier=[ui_navigate_poi_go to] sad neznam jel to do mio mapa i li je do karata(igo) koje pocne ucitavat. Molio bi pomoc ako neko moze pomoc i da da neki link na karte igo koje su ispravne ili na miomap koji provjereno radi na c320.
Uf.. Dugo me nije bilo....
Mio C320 sam kupio u Optimumu (Heinzelova u Zagrebu). Postoji verzija s kartom Hrvatske i verzija s kartom Europe.. Verzija s kartom Hrvatske je jeftinija oko 600 kn (bar je tako bilo prije 2 mjeseca).. Mislim da sada košta oko 1700 kn (s kartom Hrv.)
E stvarno vise neznam koji bi stavio jer probo sam ih hrpu i uvijek taj isti error a strani jezici su mi losija strana tako da sam se pogubio u svemu tome na stranim forumima a bio sam na nasim i pratio sve al nakraju kad ostane samo miomap on zabloka na mainscreen pa ak bi mogo rec koju tocno verziju trebam i kak da ju instaliram,prvo sam stavljo bez active synca pa s njim i uvijek isti error.
Sad je u optimumu c320 - 1545 kn sa kartom hr(via gps 2.3 Cardinale)