ha, imamo istu antenuuuuuuuuuu, ja sam si jos uzela i zastitnu futrolu, crno-srebrna
Printable View
ha, imamo istu antenuuuuuuuuuu, ja sam si jos uzela i zastitnu futrolu, crno-srebrna
:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Zelda
A mrak je antena, jel' da? Da vidiš samo škvadru koja ima v525, v300/400/600 kako gleda!
Nego, daj postaj sliku te futrole o kojoj govoriš, baš me zanima...
OK ljudi al dal se takva antena može kupiti tu negdje kod nas u nekom dućanu, jer ne ostavlja mi se baš broj kreditne kartice na netu...
Ili se može s te stranice kupiti pa platiti pouzećem? Kakav vam je signal? Lošiji ili ne?
Signal je meni isti - baš sam hodao po stanu s obje antene i mijenjao ih, i tamo gdje je s jednom full signal, i s drugom je, a tamo gdje jedna ima 2 crtice, ima i druga. Tak da je isto.
Sto se tiče plaćanja i naručivanja - nema šanse da ti ITKO izvana pošalje nešto pouzećem. Nema te garancije koju im možeš dati. Jednostavno ne žele s nama tako poslovat.
Ja antenicu u HR nisam našao, ali ovo mi debelo nije bio prvi put da dajem broj kreditne kartice preko neta i nikad nisam imao problema - kupovao sam iz Amerike, Njemačke, Austrije, Italije, iz Švedske i Nizozemske - nikad problema.
Jedina druga opcija ti je neki frend koji živi vani, pa da ti on to obavi (kupi na svoje ime pa ti pošalje). Treće jednostavno nema...
nisam stavila fotku od moba jer sam u meduvremenu nabavila nokiu 6600
[QUOTE=whiteboy]OK ljudi al dal se takva antena može kupiti tu negdje kod nas u nekom dućanu, jer ne ostavlja mi se baš broj kreditne kartice na netu...
QUOTE]
Nazovi frajera sa newsa sa nickom gsm-tech on prodaje(nemam broj).
Jesam ga sjebo(quote).
Ja naručio isto antenu platio kreditnom karticom EuriCard. In ništa nisam dobio. Kako ste vi platili ali s kakvom karticom. Nisam ni dobio poruku da je paket na putu!!!
Ja sam pred neki dan narucio po treci put... I nakon cca. 24h mi je stigla poruka da je paket poslan.= Citat =:
Izvorno postao princ3
Koristim VISA kreditnu karticu. Ali velim, narucivao sam i prije, iz raznih zemalja, i najgore sto mi se dogodilo je bilo da su mi nakon narudzbe javili da ne prihvacaju karticu iz HR ili da ne salju u HR.
Danas dobio poruku, antena na putu. Bio je problem u tome, jer sam naručio stolni punjač za Motorolu i problem u poštarini koja bila 30 USD, jer je to več paket!!!!! Sad znam unaprjed!!!
:D :D :D a čekam već treći paket... Budala, da sam malo pametniji, sve bih odjednom naručio.
Nego, ako netko bude naručivao nešto od njih,dajte mi se javite da se ubacim u order (futrolu za buraza trebam) pa da podijelimo troškove.
Stigao još jedan paket... Ueo frendici futrolu za SE-T610, a sebi antenu koja žmiga plavo :D
Ma tak mi je mrak antena! Malo je veća od one mini, ali manja i uža od one originalne, krom-srebrna boja i ima tri prstena i točku na vrhu koji žmigaju plavo (neon-plavo) kad je poziv u dolasku, u toku, ili kad dolazi/odlazi SMS.
Ma baš mi je OK sad :D :D :D
Probat ću ga sutra poslikat dok zvoni, mada ne znam kako će se vidjet.
Svašta... :coffee:
Razumijem ja tebe, Cyber, al' ja jednostavno moram te piz*rije probat i vidit kak to izgleda i radi... That's just the way I am :D
[QUOTE=BlueDevil]
da li to znaci da imas mini antenu viska, da li bi mi ju prodao
Jok, nažalost :dunno:. Već sam je obećao...
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
jebate led, pa probaj onda Lego kockice :thumbup: !
inače, dojma sam da smo se svi podjetinjarili nakon kupnje ovih mobitela... izvodimo gluparije i igrarije, nekad se zbilja i nasmijemo toj "big boys toy" situaciji.
respect
BlueDevile, hoćeš li još što naručivati? Uzeo bi onu kratku svijetleću antenu pa da ubaciš u svoju narudžbu.
Troškove dijelimo, sve ti uplatim na račun. Ili ti dam lovu kad dođem u Zg (tu sam svako malo), pa popijemo pivce...
OK? :spin:
Nema frke. Ova zadnja narudžba je 3 tjedna trajala dok je došla (malo dugo, al' je došla). Idući put kad naručujem nekaj objavit ću pa da se skupimo i bar poštarinu podijelimo.
[QUOTE=BlueDevil]
e da uzeo bi i ja onda , mozda i dvije ako nije preskupo jer cura mi ima v300
ja takvu antenu imam otkad sam nabavio mob al pojma nemam odakle tom tipu sa kojim sam se mjenjao.... i nemam zbilja nikakvih problema sa signalom...
:( jedan mali problem sa svijetlećom antenom: u ljeti će mi privlačit komarce, a sad privlači drotove :mad: