Na nabava.net piše da je cijena za S100fs 3950kn... Zvrcni par dučana pa vidi. Još nema pravih review-a ali možeš po stranim forumima naći dojmove korisnika (ali uzmi ih sa rezervom).
Printable View
Na nabava.net piše da je cijena za S100fs 3950kn... Zvrcni par dučana pa vidi. Još nema pravih review-a ali možeš po stranim forumima naći dojmove korisnika (ali uzmi ih sa rezervom).
sad je gotovo već sam naručio s9600,idući tjedan ću ga dobiti. :hm: Pročita sam mali milijun testova i savjeta na raznim forumima i s 9600 mi je savjetovalo dosta ljudi, jedini nedostatak koji su svi spomenili je spor pregled slika i učitavanje slika na karticu, ipak mislim da neću požalit za potrošenim parama:tomato: šta se tičes100fs bio sam u jednom dućanu u splitu i rekli su da aparat dolazi za dva tjedna i da će biti oko 4900 kuna
Je, ma super je fotić. Nije da predstavlja problem to sporije gledanje; ako slikaš na 5MP, onda ide ok brzinom. Jedino kaj je malo zamorno je zoomanje u 20ak koraka kad gledaš sliku.. Ma nećeš požalit, bez brige!