Probat ću prvo samo popraviti postojeću instalaciju pa probati onda.
Printable View
:offtopic: @ darius ako budeš reinsatll win.xp nemoj formatirati participaciju već izaberi "leave curent part. ..without formating.."
:ontopic: skini file qasf.dll i ubaci ga u c:\windows\system32\drivers te pokušaj instalirati dx 9 ponovo.
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?qasf
Jok. Ništa od toga.:retard:
Zašto? Pa zar mi tako neče ostati bezveze podataka kao npr program files u kojima će bit ostaci programa koje ionak trebam reinstalirati jer neće raditi. Ja na C: particiji ne čuvam nikakve podatke, sve je na drugim particijama. Nikad nisam probao instalirati tako, pa neznam jel ima kakve prednosti od toga?
Ja jesam,sve ti briše u folderu "Program Files" a ostavlja "Document and Settings",pošto većina ima veliku količinu mp3-ica i videa na C:\ pa se nekome ne da kopirati npr 3 gb muzike na drugu participaciju prije reinstall,ako ti radiš po svome napravi i ovaj put,samo sam dao savjet :):drink:
Ma ne, samo sam pitao za razlog čisto da vidim jel ima kakvih prednosti.
Evo, baš me nazvao frend da ima isti slučaj na istim windosima koji su bili i kod njega i mene....zbunj
Ja na kraju vratio stari backup jer se stroj počeo opčenito ludirat i sad sve šljaka.