hebote...mora biti...odi u poruke>postavke>ostalo i tam promjenite da vam memorija za poruke bude memorijska kartica ak to ne uspije onda je neko ovdje lud...
Printable View
hebote...mora biti...odi u poruke>postavke>ostalo i tam promjenite da vam memorija za poruke bude memorijska kartica ak to ne uspije onda je neko ovdje lud...
Evo sad sam uspio vratiti backup, sa pc suiteom i sve mi je vraceno. sva sreca da je to ovaj put upalilo :) jedino mi nije jasno zasto prije to nije upalilo a sad je proslo bez ikakvih problema...
cekaj kak si sad uspio?
Ma napravio sam backup moba onom metodom da se napravi backup na mem karticu i jos sam prije toga napravio backup sa pc suiteom. I onda ovo sa mem kartice nije htjelo restoreat al sam onda sa pcsuiteom uspio..
Jel moguce negdje otvorit tak backup pa vidjet koje je on to poruke spremio?
moze se onim programom NOKI.
al bi ga morao kupit jer demo verzija ne pokaze sve poruke u backupu.
al uglavnom mozes vidjet poruke (bar neke) i ko ih je slao.
thanks budem malo potrazio
da se ne mucis, ni ti ni drugi evo link ;)
http://nokisms.googlepages.com/
radio sam backup na n73
i prilikom restore sve mi instalira ali kontakte, sms, i kalendar neće.
Mogu li se kontati etc.. vratit ručnim putem??
puno hvala
to su takve komplikacije da to strasno pa neko pljuje po SE softveru,tam mozes recimo sve poruke sejvati na komp di oces i onda ih isto tako vratiti,mozes ih sve sejvati u html formatu...a ovo nikak pol radi pol ne :wtf:
Moj ti je savjet da SMS-ove spremaš na kompjuter pomoću ugrađenog programa Lifeblog. Ja tamo čuvam sve poruke i MMS-ove (a može čuvati i Notes i fotke) otkad imam mob.... i čak i s drugih Nokijinih mobova i s drugim brojevima. Ne znam zašto baš želiš čuvati 400 poruka u mobu.
Lifeblog na comp skineš s Nokijinih stranica. a u mobitelu odredi postavke kako želiš da ti se program ponaša nakon što skineš poruke i/ili slike na comp. Po defaultu mislim da ih briše iz moba.
hmmm konacno neka korisna informacija...ma bitno mi je samo da si mogu spremit poruke na komp da imam neke uspomene na neke stvari (a sad bilo bi i pozeljno da se mogu prebacit nazad na mob)...probat cu onda s tim lifeblogom
ok, preko lifebloga sve lijepo radi... dali ima taj lifeblog svoj folder gdje sve to sprema pa nakon reinstala windowsa se samo taj folder ponovo tamo kopira i sve radi ko i prije?
hvala