Pa da. Hvala na pomoci. Nabavit cu neoriginalni. pozdrav
Printable View
Pa da. Hvala na pomoci. Nabavit cu neoriginalni. pozdrav
@Gen Mo'Kai
na zalost je nemam taj patch...
ah, to ti je tako kad si cili sj***n
...e kad bi još postojao patch za pregled slike za vrijeme slikanja...
..."3atmr",a onaj patch za slikanje kad je low-battery (v.10),jel to provjereno da radi...
za v10 kazu ljudi da radi 100%, a za v10 nisam siguran.
Ja nemam M55 pa ne mogu isprobati sve patcheve. Koji put mi frend posudi njegov pa onda isprobam, ali to je rijetko :(
Ljudi, taman sam isprobao to slikanje kad je baterija prazna, funkcionira, ja imam v11., i super je, bez problema, ovo je super stvar, sad se nemoram vise brinuti dal ce mi biti malo baterije, hehe!!!super patch, svima preporucujem!!!
Ja sam bas jucer ubacio u svoj m55 v11. menu slike sa T610, genijalno je!
Neznam dal ima ovdje taj patch, ako ne, recite pa cu ga ubaciti!!!
slike je lako mijenjati sa SPC2, tako da ne moras staviti patch, ali i mozes ako ga vec imas. Zasto ne...
pitanje!!!
Sta treba uraditi da ubacim taj tuning patch???
nista, samo ga odzipas i kliknes dvaput na njega; pozvati ce V_Klay, ili ti pokreni V_klay i pozovi ovaj file. Namjesti postavke: M55, 115200, com port... i klikni Write memory.
Samo pazi - ovo je za v10, na v11 nece raditi mob ako ga ubacis!!!
Ok. to!
Al neki dan je bio jedan koji je bio za v.11, onaj tuning patch!!!
Kako njega treba ubaciti???
Jer ja sam ga bio ubacio, i mob mi vise nije htio upaliti, zasto to???
Jel treba nesto napraviti na mobu ili???
Nije nikakva uputstva za to bilo, pa me zbog tog to zanima!!!
moze se desiti da jednostavno taj fubu ne odgovara tvome...
probas, pa ako ne radi, vratis svoj...
isn't there the Message-Inbox Password Protection patch for the M55v11?
no that I know. try searching the web...
Validity period is between Message type and Status report in Msg.setup-(name of SMS profile)-options-change settings. If it isn't there something is wrong with your M55.
Correct. Something is wrong. I reflashed but the same result. Thanks.
Found a different patch which allows flashsms send like normal sms but with a blank space in the begging of the message. Works just fine but still my cell provider is sending me flashsms which are different from the one I could send. First there is a different picture in the begging of the flashsms, then message from the provider is scrolling horizontally and the one I'm sending is still.
There is a post about removing langs that are not in use. The post is right here but the link does not work. Could not find any backup on the net. Does somebody have it backed up?
Ne znam da li je netko probao onaj tuning za v.10 , ali kod mene nije radio.
ovo nisam probao, jer nemam vise m55, ali ovaj sam probao i radi 100% (procitaj upute)
http://www.siemensfreaks.com/patch/m55/M55.zip
Znam za taj patch. Lang- editor mi ne želi raditi sa v.10 morat ću ga dići na v.11.
koju verziju lang editora imas? ja sam koristio ovu koju ima skiniti na mom sajtu i radio mi je ok na v10, ali mi taj isti nije tia raditi na nesluzbenoj verziji 11, a opet je radio na sluzbenoj v11...
Upravo mi ta verzija nije radila, flash sam skinuo sa V-klayom.
hmm... stvarno neznam. kazem ti, meni je radila na v10, ali nije na nesluzbenu v11 (samo na sluzbenoj - mada neznam zasto)
Našao sam razlog. Drugi tip flasha. :( Ovo je M55 iz serije za Europsko prvenstvo. Lang editor podržava M 55 ali za drugi tip flasha. Ne mogu ga ni dići na v.11 nešto su smuljali.
Vidio sam to prije, a danas sam probal i radi :D.
3.75 MB memorije fantastično najbolji patch koji sam ubacil
:thumbup:
Trebam hrvatski za v.10. Neće mi ga izvući iz mog flasha :(