do je da ti budeš ljubomoran, frka ju je takvog frajera kao što si ti pa se igra hard to get ;D ;D
Printable View
do je da ti budeš ljubomoran, frka ju je takvog frajera kao što si ti pa se igra hard to get ;D ;D
ma sram je bilo baš je zločesta...........;D
da u pravu si gog...doduse nesto mi je pricala za tebe,tipa da si pravi srcolomac,ali mora da sam krivo nacuo
pa gleda te kom frenda mutavac jedan,sam ti ja još prije reko bari ili šuti,a ti ne bariš,pa šuti,pa frendovi ste ,tj. naj si joj frend to ti je već puno...a vrijemće pokazati ostalo
...na kraju bude i kum... ;D
jel ovo sad za ozbiljno?pa nek bari sta oce frendovi smo drago mi ej zbog nje!= Citat =:
Poslao: smogovac
pa gleda te kom frenda mutavac jedan,sam ti ja još prije reko bari ili šuti,a ti ne bariš,pa šuti,pa frendovi ste ,tj. naj si joj frend to ti je već puno...a vrijemće pokazati ostalo
trebo si cut kaj joj se simic reko onu u cetvrtak kad smo se vracali doma nakon opijanja(matura-opijanje) ... hahaha lud je on
kaj je reko?pa ozbiljno je...ne gleda te ko tipa,neg ko frenda već 12 godina,nemreš to sam tak promijeniti
pa ni necu!!!!!!
hahaha reko joj je , "cuj sanja , ti si zgodna cura, al ja te nebi bario " HAHAH kak ej iskren .