:loco: možeš samo :wall: kad djeca imaju nofce , kramari trže. najskuplja GY m+s guma je 115 Eura. u toj dimenziji.
Printable View
Ja imam goodyear ultragrip, stavio ih prošli mjesec...što ti imaš protiv njih.
Guma glavu čuva, to sam naučio i na motoru i u autu.
Na tome se ne štedi.
Mislim da svatko treba razmisliti koliko vremena provede u auti, kakav auto vozi i kako ga vozi, te prema tome izabrati gumu koja mu treba.
Tek onda gledati cijenu. Kasnije je kasno da se čovjek kaje.
nije mi jasno platio sam 1550kn : 4 = 387,4 - 45( montaža i balansiranje)= ~ 342kn po gumi .. mislim da i nije tak skupo za 14 colne kotaće .. a savu više manje svi hvale .. ja se ne naganjam previše , a i auto nije takav pa ga i ne forsiram , lagan nije ima ~ 1120kg , a i 90% moje vožnje je po gradu
AP 205/55 R 16 GY UG7+ 94HXLMS KOM 114,92 eur , i još minus postotak za keš.
ti si neki socijalni slučaj, kad odbijaš porez od ukupne sume? i na pašteti i jogurtu ga odbijaš? a koji je to auto, da mu baš treba "V"? ne čini mi se socijalan.
nemam niš protiv GY, nego mi je plaćeni iznos, blago rečeno , glup.
ni ja ne štedim za dobru gumu.
Shvati, nema tu puno filozofije...
Prvo i prvo gume nisu 205 nego su 225, porez ne odbijam zato jer sam socijalni slučaj, nego zato jer uzimam preko firme, pa mi se poslije odbije od poreza jer ulazi u troškove korištenja...
zašto je V, uglavnom auto nije mali i nije slab a i puno ga koristim i pri velikim brzinama, prijavi me policiji ako hoćeš...
I kak je sad na kraju blago rečeno, glup iznos....????? što je glup iznos za razliku od ljudskog života!?!
neviđeno...
malo smo zapaljivi!
AP 225/55 R 16 GY EXCELLEN.95W KOM 115,83
AP 225/55 R 16 GY EA.F-1 GSD3 KOM 127,42
mislim da ovo nisu te gume (možda su ove i bolje?), a glup je isnos onaj koji je za 50 % veći nego istih guma u drugom dućanu.
i onda ne sračkaj da je to jeftino, nego da ti je u interesu da bude što skuplja zbog utaje poreza. j..... državu koja je to dozvolila i izmislila. zato i jesu sve cijene u hr tako napumpane. svi samo nekaj odbijaju kroz kojekakve firme isvima je u interesu da to bude što veća cifra..
Društvo, promijenite ton razgovora, da ne bi poslije morali pisati žalbe.
odakle ti za dragog boga čupaš samo te cijene? sigurno sa firma.hr ako od tamo, onda samo jedan jako jako veliki osmijeh :respect:
utaja poreza? o čemu ti pričaš? to se sad tako zove?
http://www.ijf.hr/pojmovnik/izbjegav...aja_poreza.htm
nema potrebe više rasprava, vidim da uvijek imaš bolje argumente, pa onda čemu....
ja sam u svibnju kupio 205/70/15 4x4 pirelli scorpion str. kompletna usluga sa gumama je koštala 280 eura za keš, sa porezom. gume su ovogodišnja proizvodnja.
Ja odem do Slovenije i promijenim gume na miru, 195x50xR15 me koštaju 40% manje nego u Hr.
Bacio sam pogled na www.gume.vidiauto.com tamo imaju cjenik guma. Šteta što nemaju i slovence