ja ne kuzm kak netko moze izbacit mobitel kojem baterija izdrzi jedan (1) dan.takvog proizvodaca bi ja poslo negdje na sluzb. put s takvim mobitelom :bat:
pa DECT mi duze izdrzi.
Printable View
ja ne kuzm kak netko moze izbacit mobitel kojem baterija izdrzi jedan (1) dan.takvog proizvodaca bi ja poslo negdje na sluzb. put s takvim mobitelom :bat:
pa DECT mi duze izdrzi.
Više nitko ne priča o D750. Nokia zbog dobre organiziranosti, dobre izrade i odličnog kučišta. Kamera nije nešto ali ja ga uglavnom koristim za pričanje, uz 24-ni rad izdrži mi baterija preko 3 dana. K550 zgodan oku i ima dobru kameru. Njima ja najviše zamjeram one iskakajuće menije. Ali svatko ima svog favorita! Sa Samsungom sam na Vi i neću o tome!
Nokia, koliko god da je lijepa i funkcionalana, od svih ovih jedina ima manu na koju se nikako ne bi mogla priviknut - trajanje baterije. A kao sto sam rekla, mob imam u prosjeku po 2 godine i svi znamo da se vijek baterije smanjuje, tako da ne dolazi u obzir. Da nije tako ne bi se ni sekunde vise premisljala, bas steta...
@Peky: jesi možda razmišljala o Nokiji 6233 ??
Jako dobra baterija, bolja kamera nego kog 6300,bolji zvučnici, ali je malo deblji od 6300...
joj, za curu od ovih definitivno e740 .... ili s500..
kazes tele2, a tamo je s500 jeftin....
razmisljao o ta 2, koj da curi uzmem, i kako imam vec e740 doma otiso po s500(naravno crno-zelen)... mob je prejak, oba dva su odlicna, e740 je gust saltat menijem s onim rotirajucim nacinom, dok mozes i normalno klikat ako ti dosadi..
mislim da je vecini cura ljepsi lijep klizni mobitel..a ova 2 su mozda najljepsa...
e740 je cvrsci,znaci nista ne skripi kad stisces, slide im je slican...
s500- taj bi cak rađe, sto je s.e. i baterija je zakon...jednostavno se kupi hpm70 il neke dobre sluske za njega povoljno, jedino sto su kartice skuplje... no ekran je ubojica, reza ekrana i ona tema koju dobijes na njemu je savrsena...mjenja se i predobro izgleda...tipke ces zamjenit ak vec puknu pa nemas frke previse....ako ga nema u ponudi, jer vjerovatno bi ga uvrstila da ima..pa onda e740..cure vole klizne, uzmi klizni!:banme:
S500 ima u Tele2, ali nema radio, a i kad bi vec uzimala SE, onda bi sigurno prije uzela K550. Ako si citao prvi post, mogao si vidjet da mi je klizni sistem na Samsungu nedostatak (ne sudi po tome sto sam zensko :D).
Po svemu, mislim da i bude k550 na kraju, ali kao sto rekoh, imam vremena, mozda se jos i predomislim :)
Evo, pao je SE...Stari mob je totalno crko tak da sam isla odma kupit novi i samsunga vise nije bilo pa reko super ne moram si mislit vise :) Ali, imam jedno pitanje...na starom sam mogla otvarat nove datoteke, a tu to ne mogu pronac, kaj se ne moze ili ja ne znam? :D
k550 jel?zadovoljna?bar ce baterija drzat...nego kako mislis datoteke,ne mozes kao slike video i tak,sto ce ti? al u slikama,video i slicno otvaras nove mope-pa razvrstavas po zelji.
tipkovnica je uzasna i to je jedna od rijetkih mana.po meni je i AF na kameri pomalo preosjetljiv pa se zna dogoditi da zamuti sliku.
Kupujem sigurno onu Nokiu 6300 kod teleta al problem je što joj je baterija jako slaba (Li-Ion 860 mAh (BL-4C) ). Službeno bi trebala raditi sasvim solidno vrijeme ali postajući po mnogim forumima i citanjem recenzija korisnika tog mobitela ispada da baterija traje max 3 dana (bez iznimaka). Do sada sam bio samo na Nokiama tako da sam se na dobru trajnost njihovih baterija navikao. Ne znam kako ću podnijet ovaj veliki hendikep ali stvarno mi se sviđa ovaj mob. Pošto se ne razumijem toliko u te stvari, dobro bi mi došla neka informacija da li se u shopovima može kupiti neka kvalitetnija baterija koja bi bila kompatibilna s tim mobom. Dal općenito postoji takvo rješenje?
imao sam 6300 i baterija nije losa ako sluzi vecinom za razgovore i SMS.onda moze i tri dana izdrzati,ali ako koristis cesto mp3 player,BT i radio,mozes je puniti svaki dan.
LG Shine ! Zato što: ima puno funkcija, novi model, atraktivan je, metalno kućište, kvalitetan ekran, tanak, moja sister ga ima i vidim da je ok i ona je zadovoljna, kaj još... :dunno: ...:wow: , e da i ima bolju kameru od ovih drugih, a kaj se tiče mehanizma, ne trebaš se brinut ako mobitel nečeš kupovat u sljedečih 2 godine ! E, i sorry ako sam post napiso prekasno, tj. poslije Božića.
:tclosed:....