Vidio sam unlock firmware, pa sam probao... :)
Printable View
Vidio sam unlock firmware, pa sam probao... :)
omfg...posto mi mod izbrisao post iz zahtjeva onda je ocito da bi ovdje trebao postaviti pitanje : dakle je li ima netko onaj w800 file iz prvog posta da ga ponovno uploada...skinuo sam k750 main[iz prvog posta] i flashao mobitel i sad mi u njega ide i tmobileova kartica[brandiran na vip je bio]...e sad posto sam ipak navikao na w800 software da li netko mozda ima main s PRIMJENJENIM patchom za "privremeno" micanje simlocka...
da nebi opet bilo zablude da trazim softver koji magicno otkljucava mobitel i tako on zauvjek bude otkljucan naglasavam jos jednom onaj dio o primjenjenom patchu onom
Iskreno, ne znam kako su uopce nastali ti MAIN-ovi iz prvog posta, to inace ne ide bas lako... :hm:
Zar ti nije daleko lakse jednostavno staviti obican MAIN i onda sam staviti taj unlock patch?
eh...kad sam ja bio stavljao prije par godina main i fs na k750 bili smo sretni da ga uopce moremo besplatno konvertirati u w800...prenapredno je to sa patchom za mene
btw ali ipak ako netko imaneka me PM-a s patchom pa cu se ja vec snaci nekako...btw je li treba neka odedjena verzija fs-a i main-a ili?