plavo more?
Printable View
Pa sad zavisi moj frend je skočio u more sa mobom odma je izašao izvadio bat ,i osušio ga ,ali mob nije radio i nakon par dana je proradio ,i zvao je Zgb servis baš u vezi toga da će uhvatit ruzina kontakte rekli su mu da se ne brine da mu neće uhvatit ruzinu i dan danas ga koristi.
Pa sad umači ali ja nebi,a ko zna zavisi i od moba valjda i ????????
..i tu pocinje dio kad forumasi vade svoju riznicu lovačkih...
evo još glupih pitanja:
ako mi mob. padne u vodu, šta mi je raditi osim da izvadim bateriju, karticu, i otvorim kucištew i stvim susit mob.?
ako mi padne u more, onda ga dobro isperem pitkom vodom?
nije, nego sma znatiželjan!
i da znam što napraviti kada mi mob. pljusne u vodu!
BTW: i ti malo pripazi na zeku sa avatra :P
Chataonica je za ovakvo nesto napravljena,al ovo je previse sugava tema cak i za chataonicu... Kad server opet prdne (ne dao Bog) pa promislite zasto...
Ja sam nedavno imao lose iskustvo s vodom koje je na kraju ispalo izvrsno :)
Ono sto mi je rekao jedan prijatelj, kada mob zavrsi u vodi, treba ga naravno sto prije izvaditi van, maknuti bateriju, njega kompletno rastaviti i maticnu plocu na sekundu uroniti u alkohol te dobro posusiti, poslijedica vode nebi trebalo biti!
javi kad provjeris :)
a, sad, gde cu alkohol nac? al nema veze, kada dodjem doma. dakle, obavezno u alkohol na sekundu? sa ekranom? mislim da bi mi se ekran napuhnuo! alkohol 100 % ili?
obicni alkohol,i kao sto rekoh, maticnu plocu uronit, bez zvucnika, mikrofona, kamere i ekrana, sama plocica maticne ploce!
Evo, ja sam sličnu stvar isprobao:
Moj T630 je bio u plavom moru ;D manje od minute ili tu negdje, stavio sam ga da se suši na suncu (;D) i nakon sat vremena sam ga isprao običnom vodom i ostavio ponovno da se suši.
Pogađajte da li radi ili ne. Ne vrijedi za one kojima sam to možda rekao. Kada vas se nekoliko izjasni objavit ću rješenje. ;D
:) :crazy: ;D
...raducka?