He, he,he...
Izgleda da sam zaradio :beer: ...
Štovani zappane evo link pa si smanji avatar ili za one koji žele korak po korak www.giftworks.com ; ostajte mi živo...:D
Printable View
He, he,he...
Izgleda da sam zaradio :beer: ...
Štovani zappane evo link pa si smanji avatar ili za one koji žele korak po korak www.giftworks.com ; ostajte mi živo...:D
A što se tiće veličine slika.... možda su bolje one veće i upadljive.... :angel: :-/
Opet muški ponos...:lol:
dmi... definitivno najbolje rješenje od svih koje sam probao do sada, a i aplikacija mi se sviđa.... zaradio i jesi :beer: pa čim se vidimo sjeti me... :)
hvala puno.....
capane jesi razmislio o avatarim velicine 101 x 80 ?
p4e zašto si zapeo za 101 x 80 probaj smanjiti sličke i sve u redu (ili je to ponos zbog SE 68i)... ;)
ma nikakav ponos zbog SE, nego svaka cast na linku zakon je . . .
pa ja sam vas forumaše prvo upitao za mišljenje, pa nema baš previše onih koji zagovaraju 101x80.... osim nekog lika s nickom 'p4e pod navodnicima' ;D
Zagovaraju ? neznam ja sta to znaci . . . . recit ti meni jednostavno hoce li biti moguce stavit avatar 101 x 80 ili ne
Mislim da bi trebalo omogučiti svatkom da si sam postavi sličku mislim da nitko neće pretjerivati s veličinom jer će doči do nepreglednosti a ako do toga i dođe pa za to postoje admini...:D