u principu ja sam za da se krene u nešto takvo, jer vidi, nema nijedan oglasnik koji se drži striktno mobilne tehnologije....
Printable View
u principu ja sam za da se krene u nešto takvo, jer vidi, nema nijedan oglasnik koji se drži striktno mobilne tehnologije....
ja nebi komplicirao...
samo da skupimo te bodove, dobijemo domenu i super je...
pbreaker, evo ja sam sve posložio i radim kod sebe na localu... pa mi se danas javi na MSN da mi to pretumbamo pa da ti vidis kako to radi...
sve u svemu niš ha?
meni je ovaj pbreakera oglasnik odlićan sad...u početku sam teško prešao sa cafea na njegov...i sad sam se navikaao na taj i nebi moga zamisliti na neki drugi...
i kao moderator istoga javljam vam da je ponovo otvoren...šteta bi bilo da propadne....znam koliko je truda uloženo u njega...pa navaliti prodajte sve što vam treba i netreba:):):):)
odlican je forum i sad je ponovo otvoren, pa navalite ;)
i što smo sad? nije li da ste se dogovorili i spojili? a sad opet pforum ide solo? hoće li netko pojasnit što se tu događa?
da spojili smo se i onda su se članovi pobunili kao zašto ja sad njih tjeram na drugi forum .ovo ono . te i moderatori s foruma nisu baš bili zadovoljni tom idejom osi mene valjda a i onda sma otvorio ga ponovno i sad su svi sretni :p lol
meni je žao što je sad onaj oglasnik propao al sve je krenulo nizbrdo kad nismo mogli spojiti baze mog i njegovog foruma i tu je to sve popucalo
evo da podignem ovu temu jer je forum malo zamrtvio možda neki ni neznaju još da je forum opet otvoren.pa...
E što obožavam forume di običan pogled zahtijeva registraciju.
Baš čudno što je zamro..... :creep: