-
Problem...
Kad sam prosle godine na ovu gore navedenu kantu instalirao Xp (full),na maticnu sam upiknuo USB karticu,koju je Xp prepoznao,i mogao sam koristiti USB misa,raznorazne stickove i slicne naprave s USB suceljem. Sad ne dolazi u obzir s ovim Tiny Xp-om. U device manageru imam USB root hub i taj neki USB host controller i nista vise. Nema nikakvih upitnika na tim dijelovima hardvera,i na ocigled sve stima. USB stick nece,a nece ni misa. S tom USB karticom,kad sam je kupio,dobio sam i CD s driverima,al komp nece da prihvati nijedne. Sto da radim...?
-
...:hm: vjerojatno su i određeni driveri izbrisani radi uštede prostora...a razlog zašto ne pronalazi - koliko sam upoznat s tim driverima na CD-u - većina je namjenjena za win98 - jer je po defaultu driver za USB integriran u XP - što ovdje očito nije...
-
da li netko zna jel se moze to staviti na laptop? procitao sam negdje da ko nema neku podršku za bateriju .. ali nisam siguran .. pa ako netko zna .. ? i ovo gore navedeno .. što ne prepoznaje kad se nešto ušteka u USB ??
-
Ja sam ga stavio na laptop (2,8G, 512DDR), i radilo je! Po meni nije bilo nekih promjena, više me iritiralo što za određen dio stvari nema podršku.
Mislim da je više za "slabije-starije" mašine, a i tamo je možda bolje stavit npr. milenium
-
ja imam 2gb ddr-a, 2.0 ghz i trenutno vistu .. ali moram formatirat komp tak i tak pa et oda probam to .. za sto konkretno nema podršku ? nešto značajnije ili ?
-
Na takvu konfiguraciju ide Xp bez ikakvog beda... Stvarno neznam sta ce ti Tiny Xp onda... :respect:
-
ma trenutno imam vistu, radi sve ko iz šale .. al eto da probam .. moram formatirat komp tak i tak .. a i ne zelim puno beskorisnih programa koji sam zauzimaju mjesto na hdd-u .. a i bolje bi mi radio lap .. samo me brine da nisu to neke bitne podrške koje gubim stavljanjem tog Os-a ..
-
Ako komp drzi Vistu,onda radije ne pokusavaj stavljat Tiny Xp jer ces samo dobit na brzini,a dosta toga neces imat. Posto se radi o laptopu,vjerujem da Tiny Xp nece podrzat sve dijelove laptopa (touchpad,wireless,bluetooth,a mozda cak i graficku). Ako ti ovo moze nesto znacit,instalacija Tiny Xp-a zauzima na HDD-u 300-tinjak MB,a Xp i do 4 GB (ovisno o driverima,zakrpama i sl)... Po meni neisplativo za koliko-toliko mocan lap.
-
touchpad, bluetooth? wireless? bez samo jednog od tog ne funkcioniram nikako ..
odustajem od tog .. dobro da si mi rekao .. budem il ostavio vistu il xp .. sad mi je dvojba između tog :) hvala
-
Radije onda Xp. Vista je zahtjevnija,a Xp ce ti brze radit,i neces primjetit da na Xp-u nemas ono sta si imao na Visti...
-