hehe
meni služi za jedno samo ona lamipica što je gore ona crvena što žmiga :D:D
ili ti ga kad me neko zove ona žmiga ili kad se mob puni žmiga
jel oma da stalno žmiga (neki patch)?
Printable View
hehe
meni služi za jedno samo ona lamipica što je gore ona crvena što žmiga :D:D
ili ti ga kad me neko zove ona žmiga ili kad se mob puni žmiga
jel oma da stalno žmiga (neki patch)?
E ja imam neki slican problem, samo sto ja ne mog upalit bluetooth. Imam k750 sa softom od w800. I kad stisnem "uključiti bluetooh" nist ne bude. Mog stisnit "uključiti bluetooth" kolko ocu puta a opet se nista be događa.
Ili mi samo zablokira kad stisnem "Uključiti bluetooth".
jel ti se pojavi gore ikona od bluetootha?
Nea veze. Uspio sam. Izglea isto bio problem u BT anteni. Rastavio mob i naštelo antenu kombinirkama i sad radi.
ja mjenjo masku
i nerabi bt..tojest sam na 15 cm..sve ko kod vas..samo ...onaj limic u obliku u...ja mislim da je to lim koji dovodi struju do vibratora...ako mislimo na isti limic..neda mi se sad otvarat mob i gledat sta je to...al ugl..vi sve sigurni da to rijeasva problem? ako je...sutra rastavljam mob!
Ono na slici zaokruzeno crveno je sigurno BT antena, i nema veze sa vibro motorom (koji je inace na slici desno dolje, ispod straznje maske), on ima posebno svoje kontakte.
Evo i slika jos jednom:
http://img522.imageshack.us/img522/3937/12vh7.jpg
e ok hvala ljudi....e sad jos samo da mi je opet nabavit onaj odvijac...i sve je savrseno..a sjevcam se dok sam otvaro mob(jer mi se flet od kamere odpojio..) da me taaj metalic zahebavo..al nismim da sam ga dobro stavio...al cini se da nisam...
Ja sam tako uspio. Rastavio mob, izvuko taj mali komad lima van, malo ga sredio kljestima, vratio i BT opet normalno radi. Jedino et sto mi samo sa Samsungovim mobitelima BT radi na male udaljenosti, a ostalo sve u redu.
sam da vam kažem ako stavljate neku zamjensku masku ili masku kupljenu kod nekog švercera koji vam tvrdi da je origigi nečete moč stavit taj bt limič a da ga nečim ne zaljepite ili podložite nečim jer nemaju napravljeno mjesto za to
ja sam se time zezo dosta dugo dok su onda dva vrha sjela na određeno mjesto na matičnoj
ev sam sam to htio reč ;)
ja sam kupio masku od w800 za 25kuna,na srednjoj maski mi fino upadne taj bt limič isve je fino sjelo
ma upadne i meni al nije stabilan ko na origigi (moj slučaj)